Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 14:24

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Συνέχισε την κακή παράδοση σε πρεμιέρες

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Συνέχισε την κακή παράδοση σε πρεμιέρες

Για μια ακόμα χρονιά ο Τέλλος Αγρας μπήκε με το… αριστερό στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων ηττήθηκε με 2-0 από τον Πανθουριακό στον Κορδία, συνεχίζοντας την κακή παράδοση σε πρεμιέρες τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, από τη σεζόν 2010-11 που επέστρεψε στην Α' τοπική, μετρά πέντε ήττες και μόλις μια ισοπαλία.
Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί εντός έδρας μόλις μια φορά.
Το 2010-11 έχασε στο Στάδιο με 2-0 από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Την επόμενη σεζόν, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Α.Ο. Φαραί στους Γαργαλιάνους.
Το 2012-13 αναμετρήθηκε ξανά με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", όπου ηττήθηκε με 1-0.  Το 2013-14 έπαιξε για δεύτερη φορά και με τον Α.Ο. Φαραί στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" και έχασε 3-0.
Πέρυσι,  η πρεμιέρα ήταν στην Πύλο και έχασε με 2-0 από τον τοπικό Τσικλητήρα, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και την Κυριακή από τον Πανθουριακό.
Ο Θανάσης Λακριντής σχολιάζοντας τη φετινή πρεμιέρα είπε: "Είχαμε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήμασταν ουσιαστικοί και μας έλειπε το καθαρό μυαλό από την τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος υπήρχε ένα κενό διάστημα στο πρώτο εικοσάλεπτο και έτσι ήρθε η ήττα. Κρατάω την προσπάθεια των παιδιών".
Ο προπονητής του Αγρα πιστεύει ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ομάδα του: "Είμαστε καινούρια ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ακολουθεί ένα ματς εντός έδρας με τον Α.Ο. Φαραί. Αν είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί, θα πάρουμε αυτό που μπορούμε".
Ο αγώνας με τον Α.Ο. Φαραί θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη λόγω των εκλογών. Ως εκ τούτου αύριο ο Τέλλος Αγρας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Φιγαλείας, ομάδα της Ηλείας στις 5 μ.μ. στους Γαργαλιάνους. Για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος ο Πότσης, ενώ ο Παπανδρεόπουλος εξέτισε την ποινή του, αλλά είναι φαντάρος και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αγρας δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ του, με τους ιθύνοντες να κινούνται για την απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού.