Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 08:45

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δύσκολο και σημαντικό το ματς της πρεμιέρας με Δόξα Νέας Μανωλάδας

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δύσκολο και σημαντικό το ματς της πρεμιέρας με Δόξα Νέας Μανωλάδας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία της Καλαμάτας για την πρεμιέρα της Γ' εθνικής.

Απομένουν δέκα μέρες για το πρώτο ματς πρωταθλήματος, με την Δόξα Νέας Μανωλάδας στις 27 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και οι «μελανόλευκοι» προσπαθούν πλέον να ετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα για την πρεμιέρα.
Η ομάδα προπονήθηκε χθες στο Δημοτικό Στάδιο ενώ μεθαύριο Σάββατο θα δώσει και το τελευταίο της φιλικό τεστ καθώς θα φιλοξενηθεί στην Τρίπολη (5.30 μ.μ.) από τον Παναρκαδικό, τον οποίο θα βρει στο δρόμο της και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Δοκιμές και με τον Παναρκαδικό

Το φιλικό πάντως ο Κλάδης δεν το βλέπει ως πρόβα πρωταθλήματος. Δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά το σχήμα που προορίζει για την πρεμιέρα. Αντίθετα, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες και θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα για να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει.
Άλλωστε για τουλάχιστον 4 θέσεις, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα όσο αφορά την 11άδα που προορίζεται για βασική και ο Κλάδης θέλει να δει ακόμη αρκετούς παίκτες σε διάφορους ρόλους, ώστε να καταλήξει στο καλύτερο δυνατό σχήμα εν όψει πρεμιέρας.

Θέλουν καλό ξεκίνημα
για ψυχολογία και… κόσμο

Από Δευτέρα ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με την Δόξα Νέας Μανωλάδας, το οποίο οι Μεσσήνιοι γνωρίζουν ότι θα είναι δύσκολο αλλά και σημαντικό.
Δύσκολο γιατί η Δόξα διαθέτει μια αρκετά έμπειρη ομάδα (την οποία είδε μάλιστα από κοντά  ο Κλάδης την προηγούμενη εβδομάδα) και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι θα είναι στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας. Και σημαντικό γιατί μια νίκη στην πρεμιέρα μπορεί να δώσει στους Μεσσήνιους την ώθηση να εκμεταλλευτούν το σχετικά βατό πρόγραμμα που έχουν τις επόμενες αγωνιστικές και να μπουν δυναμικά στο πρωτάθλημα.
Το καλό ξεκίνημα είναι κάτι που επιθυμούν και θεωρούν καθοριστικό όλοι στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο αφού γνωρίζουν ότι έτσι αφενός θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση στις τάξεις της ομάδας και αφετέρου θα ζεσταθεί ο κόσμος που είναι λογικό να είναι απογοητευμένος μετά τις αποτυχίες των τελευταίων ετών…
Ένα καλο ξεκίνημα μπορεί να συνδυάσει την επιστροφή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με την επιστροφή της μάζας των φιλάθλων της ομάδας και στην Καλαμάτα δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία.
Τέλος, να θυμίσουμε πως η Καλαμάτα εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση γυμναστή, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ευτύχη Τασσιόπουλο.

Σε αδιέξοδο
ο Ηρακλής Ψαχνών

Στο μεταξύ, σε αδιέξοδο βρίσκεται ο Ηρακλής Ψαχνών καθώς από το βράδυ της Τρίτης η διοικούσα επιτροπή παραιτήθηκε και πλέον η ύπαρξη της ομάδας βρίσκεται σε οριακό σημείο.
Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες καθώς αν δεν βρεθούν άμεσα ενδιαφερόμενοι για συγκρότηση διοίκησης, είναι πιθανό να μην συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.
Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Ψαχνών μόλις την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.