Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 12:14

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Δυνατό φιλικό το Σάββατο με Λεβάντε

Γράφτηκε από τον

Μ' ένα αρκετά δυνατό φιλικό τεστ θα ολοκληρωθεί αυτή η εβδομάδα για τον Τσικλητήρα.

Η ομάδα της Πύλου θα υποδεχτεί το Σάββατο τον Α.Ο. Λεβάντε, ο οποίος μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και είναι μάλιστα αντίπαλος της Καλαμάτας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα προκειμένου να διευκολυνθούν οι Ζακυνθινοί στο ταξίδι της επιστροφής. Ο Νίκος Κακαλέτρης θέλει να κρατήσει τους παίκτες του εγρήγορση, με δεδομένο ότι την Κυριακή δεν υπάρχει πρωτάθλημα λόγω των εκλογών. Αυτό είναι το δεύτερο τεστ με ομάδα ανώτερης κατηγορίας, μιας και ο Τσικλητήρας αντιμετώπισε εκτός έδρας και τη Δόξα Μανωλάδας.
Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει όλους τους παίκτες, τόσο για το μεθαυριανό φιλικό, όσο και για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (23/9).

Φιλικά η ακαδημία

Εκτός από την ανδρική ομάδα, φιλικά θα δώσει το Σάββατο και η ακαδημία του Τσικλητήρα που ξεκίνησε προπονήσεις με προπονητές τους Θανάση Δούνια κα Σωτήρη Τσάτσο.  Η ομάδα της Πύλου θα συμμετάσχει σε τουρνουά που θα γίνει στο "Μουντιαλίτο" στην Καλαμάτα με τη συμμετοχή ακόμα της Αναγέννησης Παραλίας και του Πατίστα.  Η ακαδημία έχει τμήμα τζούνιορ, προπαιδικό και παιδικό.