Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 20:02

ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλικό αύριο με Πράσινα Πουλιά, ενώ η προσοχή είναι πλέον στο ματς της Τετάρτης με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Πάμισος καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε με 7-0 εκτός έδρας της Σπερχογείας.

Το αποτέλεσμα και η εμφάνιση λοιπόν είναι λογικό να ικανοποίησαν απόλυτα τους «πράσινους» που ήθελαν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.
Σε κλίμα ικανοποίησης λοιπόν, ο Πάμισος συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, με τον Μιλτιάδη την προσεχή Τετάρτη στην Μεσσήνη.
Θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα και οι «πράσινοι» θέλουν να συνδυάσουν ξανά νίκη με καλή εμφάνιση ώστε να αποζημιώσουν και τον κόσμο τους που θα βρεθεί στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.
Αύριο Παρασκευή θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με τα Πράσινα Πουλιά, στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης. Ο Μαυρέας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο μέχρι τώρα.
Το Σάββατο θα γίνει πρωϊνή προπόνηση, καθώς το βράδυ υπάρχει ο γάμος του επιθετικού της ομάδας Γιάννη Χελά, στην Βέργα.
Την Κυριακή δεν προβλέπεται ρεπό, καθώς οι παίκτες θα είναι πάλι στο γήπεδο και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Μιλτιάδη.