Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2015 19:29

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ισόπαλο 1-1 το φιλικό με Εράνη

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό της Κυπαρισσίας με την Εράνη που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιατρών.

Ηταν ένα αρκετά καλό τεστ και για τις δύο ομάδες, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Α' τοπικής λόγω των εκλογών. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, πιο πολλές η Κυπαρισσία, όμως τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Στο 70' ο Παναγόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 μετά από 1-2 που έπαιξε με τον Γεωργιόπουλο. Η Εράνη που στάθηκε καλά αν και με 4 απουσίες απέναντι στους πρωταθλητές Μεσσηνίας, ισοφάρισε στο 89' με κεφαλιά του Διονυσόπουλου μετά από κόρνερ του Α. Καλογερόπουλου.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος (60' Στασινόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Χότι (46' Σταθόπουλος), Γ. Καλογερόπουλος, Αλμπάν, Κώτσος, Α. Καλογερόπουλος, Κίτο, Ανδρεόπουλος, Διονυσόπουλος, Β. Σπυρόπουλος (65' Βενετσανάκος).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Γαργαρώνης, Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Καμποσιώρης, Κωνσταντόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόλλιας.
Επαιξαν και οι Ζαφείρης, Ντιόπ, Παναγόπουλος και Ανδρουτσής.

Στα Κρέστενα ο Γιώργος Παναγόπουλος

Η Κυπαρισσία προετοιμάζεται για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Ανδρούσα την Τετάρτη εντός έδρας. Ο Νίκος Φρούσσος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μιτρόφ και Ντιόπ λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών με την άδεια παραμονής τους. Επίσης παρελθόν αποτελεί από τους πρωταθλητές Μεσσηνίας ο 32χρονος μεσοαμυντικός Γιώργος Παναγόπουλος που τελικά κατέληξε στον Ξενοφώντα Κρεστένων (Α' τοπική Ηλείας).
Από την άλλη για την Εράνη του Δημήτρη Λίτσα ήταν το τελευταίο φιλικό τεστ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' τοπικής την Κυριακή, όπου οι φιλιατρινοί παίζουν εκτός έδρας με τον Ηρακλή Καλαμάτας.