Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 11:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φέρνει Καλαγκάνη, Αγγελόπουλο - προσπάθεια ενίσχυσης σε όλα τα επίπεδα...

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φέρνει Καλαγκάνη, Αγγελόπουλο - προσπάθεια ενίσχυσης σε όλα τα επίπεδα...

Η τραγική εικόνα της Καλαμάτας στο δυνατό φιλικό της Παρασκευής στην Τρίπολη έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, με την διοίκηση να προσπαθεί άμεσα να διορθώσει κάποια πράγματα.


Η ήττα με το βαρύ 4-0 από τον Παναρκαδικό και η όλη κακή εικόνα, φανέρωσαν πολλές αδυναμίες της«μελανόλευκης» ομάδας, απέναντι μάλιστα σε ένα αντίπαλο που θα βρει στο δρόμο της στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Έτσι σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο μεταγραφές για τους Μεσσηνίους.
Ο πρώτος είναι ο γνωστός μας Πιερ Καλαγκάνης ο οποίος είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας πριν δέκα χρόνια, τη σεζόν 2004-2005 όταν η Καλαμάτα με τον Τσιώλη στον πάγκο είχε διεκδικήσει χωρίς επιτυχία την άνοδο από την Β' στην Γ' εθνική.
Ο Καλαγκάνης είναι 33 ετών ωστόσο εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του. Επιπλέον οι Μεσσήνιοι φέρνουν τον επιθετικό Μάριο Αγγελόπουλο που είχε καλή παρουσία στον Παναργειακό τα προηγούμενα χρόνια ενώ γίνονται κινήσεις και για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Ράλλης είναι σε επαφές με υποψήφιο "συμπαίκτη" ο οποίος είναι πιθανό να μπει στην διοίκηση και να βοηθήσει την ομάδα. Αν γίνει η προσθήκη ίσως έχουμε αλλαγές και σε άλλα πόστα στην ομάδα…
Προσπάθεια ενίσχυσης σε όλα τα επίπεδα λοιπόν, λίγες μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.
Να θυμίσουμε ότι την προσεχή Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την Δόξα Νέας Μανωλάδας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ' εθνικής.
Στο μεταξύ, το Σάββατο το απόγευμα ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης και ο προπονητής Κώστας Κλάδης πήγαν στο Αίγιο όπου είδαν από κοντά το φιλικό της Δόξας Νέας Μανωλάδας με τον Παναιγιάλειο, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η Δόξα μάλιστα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, γεγονός που προβλημάτισε τους Μεσσηνίους εν όψει του αγώνα της Κυριακής.
Από σήμερα η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος με στόχο να διορθωθούν όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα και να παρουσιαστεί βελτιωμένη η ομάδα την Κυριακή.