Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 18:17

Ικανοποίηση για το ξεκίνημα στον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Ικανοποίηση υπάρχει στον Εθνικό Μελιγαλά με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα δύο επίσημα παιχνίδια για κύπελλο και πρωτάθλημα.


Η ομάδα του Μελιγαλά, έδωσε δύο αγώνες το τελευταίο διάστημα για το κύπελλο με το Μεσσηνιακό στην Καλαμάτα και για το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας εντός έδρας. Στο πρώτο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, ενώ στο δεύτερο που ήταν και το πρώτο για το νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, όπου επικράτησε άνετα του αντιπάλου του.
Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή για αυτή την εποχή και υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις τους Εθνικού. Ανάλογες με τα παραπάνω είναι και οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Καλόμαλου στο "Notosport": «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε πολλά πράγματα σε ότι αφορά τη διαχείριση του παιχνιδιού και κάποια τακτικά στοιχεία».
Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε το πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο του Μελιγαλά, ενώ το Σάββατο οι παίκτες είχαν ρεπό. Η ομάδα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής, όπου θα αντιμετωπίσει μεθαύριο Τετάρτη στο Δώριο, τον τοπικό Δωριέα. Για αυτό το παιχνίδι, ο κ. Καλόμαλος μας είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι πάρα πολύ δυνατή στην έδρα της. Θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».
Σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φώτης Φωτιάδης, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Μάλιστα, του επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών και έτσι θα χάσει τα παιχνίδια που ακολουθούν για την 3η και 4η αγωνιστική αντίστοιχα με τον Μεσσηνιακό και την Σπερχογεία (και τα 2 εντός έδρας).