Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 10:59

Μεσσήνιοι διαιτητές σε σεμινάριο στο Περιστέρι

Γράφτηκε από τον

Σε επιμορφωτικό σεμινάριο που πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη η Κ.Ε.Δ. της ΕΠΟ θα λάβουν μέρος οι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές της ΕΠΣ Μεσσηνίας.


Στο σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Περιστέρι θα συμμετάσχουν διαιτητές και βοηθοί διαιτητές από τους νομούς Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Εύβοιας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χίου.
Από τη Μεσσηνία θα συμμετάσχουν οι διαιτητές Γ' εθνικής Ηλίας Νικολόπουλος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Νίκας, Νίκος Τουρλομούσης, οι βοηθοί διαιτητές Γ' εθνικής Κώστας Αδαμόπουλος, Μάριος Καρβούνης, ο διαιτητής Δ' εθνικής Γιάννης Κουτσαναστάσης, η διαιτητής Α' κατηγορίας του πρωταθλήματος γυναικών Σταματία Τσαούση και οι βοηθοί διαιτητές επίσης στο πρωτάθλημα γυναικών Φωτεινή Χέλη, Χριστίνα Λίγγρη, Δήμητρα Ρηγοπούλου, Νάνσυ Παπαϊωάννου στο γυναικείο πρωτάθλημα.
Τους παραπάνω μεσσήνιους και μεσσήνιες διαιτητές και βοηθούς διαιτητές θα συνοδεύσει στο ταχύρυθμο σεμινάριο ο Παναγιώτης Μανωλόπουλος εκ μέρους της επιτροπής διαιτησίας.
Η σχετική επιστολή της Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ προς την ΕΠΣΜ για το αυριανό σεμινάριο έχει ως εξής:
«Tην Τρίτη 22-9-2015 από ώρα 14:00 έως 19:00 θα διεξαχθεί επιμορφωτικό σεμινάριο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων περιόδου 2015-16, για τους Διαιτητές-μέλη των ενώσεων σας όπως παρακάτω και παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα και έγκαιρα τα μέλη σας.
1. Αξιολογημένοι Διαιτητές 3ης & 4ης κατηγορίας.
2. Αξιολογημένοι βοηθοί Διαιτητές 3ης κατηγορίας.
3. Αξιολογημένες γυναίκες Διαιτητές και βοηθοί Διαιτητές 1ης& 2ης εθνικής κατηγορίας γυναικείων πρωταθλημάτων.
4. Διαιτητές και βοηθοί Διαιτητές που ήταν αξιολογημένοι την περίοδο 2014-15 καθώς και οι νέοι υποψήφιοι Διαιτητές 4ης, βοηθοί Διαιτητές 3ης κατηγορίας και πέρασαν επιτυχώς τις αγωνιστικές δοκιμασίες στις 09.09.2015 στην Αθήνα.
5. Διαιτητές και βοηθοί Διαιτητές που συνεχίζουν να είναι τραυματίες καθώς και όσοι απέτυχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες και έχουν δικαίωμα δεύτερης ευκαιρίας και ήταν αξιολογημένοι την περίοδο 2014-15.
Στο σεμινάριο θα πρέπει να παρευρεθούν και οι Επικεφαλείς των Επιτροπών Διαιτησίας και οι Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης των ενώσεων σας, όπου θα τους παραδοθεί νέο εκπαιδευτικό υλικό.
Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Αίθουσα Κ. Υ. Β. Ε. Δήμου Περιστεριού (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού Περιστέρι, πλησίον Μετρό Άγιος Αντώνιος)».