Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 08:32

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πιθανή εμπλοκή πρώην παραγόντων του Πανηλειακού

Γράφτηκε από τον

Επαφές με ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν διοικητικά και οικονομικά την "Μαύρη Θύελλα" έχει τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης.

Πρόκειται για δύο πρώην παράγοντες του Πανηλειακού, τους Θανάση Παπαγεωργίου και Κώστα Ντάβαρη με τους οποίους επρόκειτο να γίνει νέα επαφή αργά χθες το βράδυ και το αργότερο σήμερα να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο της εμπλοκής τους στην ομάδα.
Ολα αυτά με την προοπτική να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό οικονομικά ο Παπαγεωργίου και να έχουν και οι δύο τους ενεργό ρόλο στην ομάδα. Έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις όμως μέχρι χθες τίποτα δεν ήταν σίγουρο, αφού υπήρχαν και προβλήματα όσο αφορά την πιθανή συνεργασία, τα οποία θα έπρεπε να ξεκαθαριστούν…
Αν τελικά γίνει η προσθήκη των δύο παραγόντων στην διοίκηση - κάτι που λογικά θα μάθουμε σήμερα - ίσως έχουμε αλλαγές και σε άλλα πόστα στην ομάδα…

Ηρθαν Καλαγκάνης
και Αγγελόπουλος,
ακολουθεί αμυντικό χαφ

Ανεξάρτητα με το αν θα προχωρήσει η εμπλοκή των δύο πρώην παραγόντων του Πανηλειακού στην ομάδα, στην Καλαμάτα πάντως ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα. Χθες το απόγευμα έφτασαν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτης της Καλαμάτας Πιερ Καλαγκάνης και Μάριος Αγγελόπουλος. Όπως γράψαμε και χθες η διοίκηση της Καλαμάτας συμφώνησε με τους δύο πρώην παίκτες του Παναργειακού που εκτιμάται ότι ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ. Σήμερα θα κάνουν και οι δύο την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα και θα τεθούν στην διάθεση του τεχνικού τιμ.
Ο Καλαγκάνης είχε παίξει στην Καλαμάτα ξανά την σεζόν 2004-2005 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ ενώ ο Μάριος Αγγελόπουλος έπαιζε χρόνια στον Παναργειακό, έχοντας πολλές συμμετοχές και αρκετά γκολ αφού πρόκειται για επιθετικό.
Η προσπάθεια ενίσχυσης ωστόσο δεν τελειώνει εδώ αφού οι Μεσσήνιοι πάνε για ένα αμυντικό χαφ ακόμη, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί τα επόμενα 24ώρα. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ουσιαστικά αλλάζει μετά την προβληματική εικόνα της ομάδας σε κάποια φιλικά και ειδικά στο τελευταίο φιλικό με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη, όπου γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 και έδειξε πολλές αδυναμίες.

Αργησε να μετρήσει
τις δυνάμεις της...

Εδώ φυσικά πρέπει να σημειώσουμε πως η Καλαμάτα καθυστέρησε πολύ να παίξει φιλικά με ομάδες του επιπέδου της με αποτέλεσμα να γίνει (όπως αποδεικνύεται τώρα) κακή εκτίμηση των δυνατοτήτων του ρόστερ. Για αυτό και οι Μεσσήνιοι τρέχουν τώρα την τελευταία στιγμή να διορθώσουν ότι προλαβαίνουν στο ρόστερ...
Όλα αυτά λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς την Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (5 μ.μ.) την Δόξα Νέας Μανωλάδας στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ' εθνικής.
Μάλιστα οι Μεσσήνιοι περιμένουν ένα αρκετά δύσκολο ματς, καθώς Ράλλης και Κλάδης είδαν από κοντά την ομάδα της Ηλείας στο φιλικό του Σαββάτου με τον Παναιγιάλειο (0-0) και διαπίστωσαν πως η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς διαθέτει ισχυρό σύνολο.