Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 13:59

Με απουσίες στην Πύλο ο Ολυμπιακός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Στην Πύλο θα μεταβεί αύριο Τετάρτη ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Τσικλητήρα.

Οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από τη νίκη με 3-2 επί του Αστέρα Αρφαρών στην πρεμιέρα της Α' τοπικής και θα αγωνιστούν με καλή ψυχολογία, αλλά και με απουσίες.
Ο λόγος για τους τραυματίες Ρακόπουλο, Καρλαύτη και Πολυμενέα. Ακόμα κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή των επίσης τραυματιών Κούτρη, Γιάνναρη και Μαρούδα.
Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μαγουλιανίτης που εξέτισε την ποινή του και εφόσον εκδοθεί το δελτίο του θα είναι διαθέσιμος και ο Ιβο Μιχαήλοφ.
Πρόκειται για Βούλγαρο μεσοεπιθετικό που είχε έρθει στην Καλαμάτα αρχικά για λογαριασμό της "Μαύρης Θύελλας", αλλά τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Μιχαήλοφ σκόραρε μάλιστα στο πρόσφατο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμάτας (1-1).
Η προετοιμασία για τον Τσικλητήρα ολοκληρώθηκε χθες, αφού σήμερα υπάρχει ρεπό.
Ο Γιώργος Πολυμενέας τονίζει ότι: "Η Πύλος είναι φαβορί, αλλά με ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".  Αυτό που προβληματίζει το νεαρό προπονητή είναι ότι αρκετοί παίκτες έχουν την Τετάρτη επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει ποιους θα έχει στη διάθεσή του.