Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 16:48

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Για πρώτη φορά λειτουργούν ομάδες υποδομής

Γράφτηκε από τον

Τη λειτουργία τμημάτων υποδομής ξεκίνησε για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Θύελλα Χαρακοπιού.


Οι προπονήσεις ξεκίνησαν στις 3 Αυγούστου και σύμφωνα με το πρόγραμμα διεξάγονται δύο κάθε εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από παιδιά, που προέρχονται από το Χαρακοπιό, αλλά και τις γύρω περιοχές. Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό. Την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων έχει αναλάβει ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Παντελής Τσιγαρίδης.
Ο νεαρός προπονητής σχετικά με τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής δήλωσε στο "Notosport": "Ικανοποιητική συμμετοχή των παιδιών, καθώς για πρώτη φορά η ομάδα λειτουργεί από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τμήματα υποδομής. Στόχος μας είναι τα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής τα επόμενα, έχοντας μάθει τα βασικά του ποδοσφαίρου να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Επίσης στόχος είναι να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ, ενώ το πιο σημαντικό που θα επιδιώξουμε είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, κάτι που θα τα αποτρέψει από τις κακιές συνήθειες".
Αυτή τη στιγμή ο κ. Τσιγαρίδης έχει στη διάθεση του στη διάρκεια των προπονήσεων τους Κώστα Σκούρα, Χρήστο Στασινόπουλο, Αλέξανδρο Τριαντόπουλο, Στέφανο τόλα, Ανέστη Τσιριγώτη, Νόρις Σκούρα, Γκάμπριελ Μπειντόλη, Φώτη Δαριωτάκη, Τάσο Ταχτουριτσερ, Θεόδωρο Αγγελόπουλο, Χάρη Γκέτα, Στέλιο Μουλατσιώτη Ι, Φώτη Στασινόπουλο, Γιώργο Κουκό, Λάμπρο Μπαμπούσουρα, Γιώργο Μπαμπούσουρα, Δημήτρη Σκούρα, Αγγελο Σούμπουλη, Παναγιώτη Μουλατσιώτη, Βασίλη Μουλατσιώτη, Δημήτρη Σούμπουλη, Αρι Τζάρα, Γιώργο Κυριακόπουλο, Νίκο Δαριωτάκη, Κώστα Τσάλα, Στέλιο Μουλατσιώτη ΙΙ, Θεόδωρο Αθανασά Ι, Θεόδωρο Αθανασά ΙΙ, Ανδρέα Ριγούτσο, Νίκο Αγγελόπουλο, Φώτη Αγγελόπουλο, ενώ έρχονται και άλλα παιδιά και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα η συμμετοχή νεαρών αθλητών στις προπονήσεις να είναι μεγαλύτερη.