Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 12:32

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-2 Συνεχίζει να εντυπωσιάζει… - Δεύτερη νίκη με Α. Σεφεράσι και Γ. Μουλιάτο

Γράφτηκε από τον

Την εντυπωσιακή του πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο από την αρχή της χρονιάς συνέχισε χθες ο Πανθουριακός που
νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο "Γ. Λουκαρέας".

 

Η ομάδα της Θουρίας χτύπησε νωρίς με Γ. Μουλιάτο και Α. Σεφεράσι και στη συνέχεια κράτησε σχετικά εύκολα τη νίκη, παρότι ο Απόλλωνας είχε μειώσει στο 25' με τον Κλουβάτο.
Ετσι το συγκρότημα του Γιώργου Αργυρόπουλου διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τους τρεις διεκδικητές του τίτλου.
Από την άλλη ο Απόλλωνας συνεχίζει να προβληματίζει, αφού έχασε ένα ματς από αυτά που "έπρεπε" να πάρει και παρέμεινε χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.
Στο 3' το σουτ του Μάλαμα απέκρουσε ο Κατσαρέας.
Το σκορ άνοιξε στο 15' μετά από σέντρα από δεξιά του Γ. Μουλιάτου και πλασέ με το αριστερό στην κίνηση του Α. Σεφεράσι (0-1).
Στο 21' έγινε το 0-2 όταν οι Γιώργος και Νίκος Μουλιάτος έπαιξαν το 1-2 σε αντεπίθεση και ο πρώτος εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Κουτίβα και την αδράνεια του Λάζαρη, έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.
Η αντίδραση του Απόλλωνα ήταν άμεση, μιας και στο 25' ο Κλουβάτος έκανε με κεφαλιά το 1-2 μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Πανταζή.
Ο Πανθουριακός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 29' το κοντινό σουτ του Δωδέκατου έφυγε λίγο άουτ.
Οι γηπεδούχοι απειλούσαν μόνο με στημένα και σε ένα από αυτά στο 31' μετά από κόρνερ του Πανταζή, ο Πετράκος πήρε την κεφαλιά με τον Δωδέκατο να διώχνει πάνω στη γραμμή.
Στο 36' η ομάδα της Θουρίας έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ, όμως ο Κουτίβας είπε "όχι" σε πλασέ του Δωδέκατου, που προήλθε από απανωτά αμυντικά λάθη.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Απόλλωνα να θέλει αλλά να μην μπορεί και τον Πανθουριακό να κρατά σχετικά εύκολα το προβάδισμα.
Στο 55' ο Σεφεράσι σέντραρε και ο Κωνσταντόπουλος δεν πρόλαβε για λίγο να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.
Στο τελευταίο 10λεπτο είχαμε κάθε ομάδα να διαμαρτύρεται στον διαιτητή για μία φάση. Στο 80' ο Πετράκος έσπρωξε από πίσω τον
Ν. Μουλιάτο ενώ έμπαινε κατά μέτωπο στην περιοχή, με τον κ. Μπλάνα να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Ηταν ένα καθαρό φάουλ (όχι πέναλτι μιας και ήταν έξω) που αν δινόταν θα επέφερε και την απευθείας κόκκινη στον αμυντικό του Απόλλωνα.
Στο 85' η κεφαλιά του Πετράκου έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι στο 90' για σπρώξιμο του
Β. Σεφεράσι στον Δ. Τσουλάκο, όμως φάνηκε πιο πολύ για τζαρτζάρισμα παρά για ανατροπή.
Με ορισμένα λάθη η διαιτησία του Μπλάνα και του β' βοηθού Γιαννέτσου. Καλά τα πήγε ο α' βοηθός Καστανάς.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουτίβας, Λάζαρης, Παυλάκος (46' Σαραντόπουλος), Κορομηλάς (77' Στ. Τσουλάκος), Πετράκος, Κλουβάτος, Μάλαμας, Π. Πανταζής, Στριλίγκας (68' Μαργιόλης), Αντωναίος, Δ. Τσουλάκος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κατσαρέας, Παντσιώτης, Χαρμπίλας (67' Πιχιγιόνι), Β. Σεφεράσι, Α. Σεφεράσι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας,
Γ. Μουλιάτος, Ν. Μουλιάτος (83' Βιδάκης), Ηλιόπουλος, Δωδέκατος (73' Μαραβέλας).