Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 13:36

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 2-1: Πρώτο τρίποντο με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 2-1: Πρώτο τρίποντο με ανατροπή

Το παρθενικό του τρίποντο στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Τέλλος Αγρας που επικράτησε με 2-1 του Α.Ο. Φαραί, χθες στο γήπεδο των Γαργαλιάνων παρουσία 200 περίπου φιλάθλων.


Μία σημαντική νίκη για την ομάδα του Θανάση Λακριντή που ήρθε με ανατροπή, μιας και η καλαματιανή ομάδα προηγήθηκε νωρίς με τον Μουράτη.
Ο Α.Ο. Φαραί αν και πάλεψε έμεινε όπως και στην Ανδρούσα δίχως βαθμολογικό όφελος, χάνοντας και τα δύο ματς στο γκολ.

Προηγήθηκε με Μουράτη

Στο 5' μετά από λάθος διώξιμο του Σταθά, ο Μουράτης με δυνατό σουτ λίγο κάτω από το κέντρο έκανε το 0-1.
Η ισοφάριση για τους "ερυθρόλευκους" ήρθε στο 19' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μαυροειδάκου και
ο κ. Νίκας έδωσε πέναλτι. Από τα 11 βήματα ο Ντινιωτάκης νικήθηκε από τον Μάρη, το ριμπάουντ πήρε ο Ντινιώτακης που σούταρε για να αποκρούσει και πάλι ο Μάρης, όμως ο Σικαλιάς με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Το ματς στη συνέχεια δεν περιελάμβανε ποιοτικό ποδόσφαιρο, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι λιγοστές και τον Αγρα να έχει την πρωτοβουλία. Στο 75' ο Καντζιλιέρης ανέτρεψε τον Νικολόπουλο μέσα στην περιοχή και ο κ. Νίκας έδωσε και πάλι πέναλτι.
Ο Φίλαι δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα γράφοντας το 2-1.
Στο 83' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης που είδε ο Λικάι για διαπληκτισμό με τον Ντινιωτάκη.
Διαιτητής ήταν ο Νίκας και βοηθοί οι Τσοπανάκης και Μπασιλάρης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σταθάς, Μπούρδος, Φιλάι, Ανδρώνης, Σταματελόπουλος, Γεωργόπουλος, Μερκούρη, Σικαλιάς (60' Χούτος), Παγώνης, Ντινιωτάκης, Νικολόπουλος (93' Καμπύλης).
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καντζιλιέρης, Μαυροειδάκος, Φιλανδριανός (62' Γκότσης), Αντωνόπουλος (80' Χανδρινός), Μουράτης, Σεριάτος, Παχής, Δοβλέτης, Πέτσι (38' λ. τρ. Καπακλής), Λικάι.