Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 19:39

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Eδωσε τα χέρια με Παπαγεωργίου και Ντάβαρη

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Eδωσε τα χέρια με Παπαγεωργίου και Ντάβαρη

Δύο εικοσιτετράωρα πριν από την πρεμιέρα της Γ' εθνικής, ο Γιώργος Ράλλης έδωσε τα χέρια με τους Θανάση Παπαγεωργίου και Κώστα Ντάβαρη.


Οι δύο πρώην παράγοντες του Πανηλειακού θα είναι "συμπαίκτες" του προέδρου της "Μαύρης Θύελλας", χωρίς να έχουν κάποιο πόστο στη διοίκηση.  Ο κ. Παπαγεωργίου θα είναι αυτός που θα συμβάλει οικονομικά, ενώ ο κ. Ντάβαρης θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο τελευταίος βρέθηκε μάλιστα στη χθεσινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο και μίλησε στους παίκτες, ενώ με δηλώσεις του στην "Ε" ξεκαθάρισε ότι: "Η Καλαμάτα δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο εκτός από την άνοδο. Θα κάνουμε όσες μεταγραφές χρειαστεί και μας ζητηθεί. Δεν πρέπει όμως να γίνουν λάθη, γιατί έχουμε καθυστερήσει πάρα πολύ. Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και την Κυριακή να δημιουργήσει μια δυνατή ατμόσφαιρα ώστε να νικήσουμε τη Δόξα, που είναι μια καλή ομάδα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη".
Η έλευση των Παπαγεωργίου - Ντάβαρη, είναι πολύ πιθανό φέρει αλλαγές και σε άλλα πόστα στην Καλαμάτα, όπως του προπονητή. Ο Κώστας Κλάδης θα κοουτσάρει μεν την ομάδα στην μεθαυριανή πρεμιέρα, αλλά είναι αβέβαιο αν θα συνεχίσει από Δευτέρα. Ο κ. Ντάβαρης απέφυγε πάντως πριν από το ματς να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν θα γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προπονητή. Εμείς ξεκινάμε ουσιαστικά από Δευτέρα, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε τον κ. Ράλλη για να έρθει η νίκη με τη Δόξα. Με τη δύναμη που έχει η ομάδα, τη θέληση και το ποδοσφαιρικό μυαλό που έχουμε".
Από την πλευρά του ο Γιώργος Ράλλης άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα (ακούγονται τα ονόματα των Θανέλλα και Γκόφα για τον πάγκο), λέγοντας ότι προς το παρόν δεν αλλάζει ο προπονητή. Η ομάδα θα πάει με τον κ. Κλάδη στην πρεμιέρα και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά".
Η Καλαμάτα εξέδωσε και ανακοίνωση για τη συνεργασία με τους Παπαγεωργίου - Ντάβαρη που αναφέρει: "Ο Π.Σ. " Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ" ανακοινώνει ότι την προσπάθεια μας συμφωνήθηκε να ενισχύσουν σε κάθε επίπεδο ο Θανάσης Παπαγεωργίου και από την θέση του τεχνικού διευθυντή ο Κώστας Νταβαρης, επιχειρηματίες και παράγοντες με προσφορά στο χώρο και όλοι μαζί πιστεύουμε ότι θα υλοποιήσουμε τα όσα οραματιζόμαστε για την ομάδα".
Να σημειωθεί ότι στη χθεσινή προπόνηση στο Στάδιο βρέθηκαν και κάποιοι φίλαθλοι της Καλαμάτας, που σχολίαζαν τις εξελίξεις και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα υποδεχτεί ο κόσμος τους νέους "συμπαίκτες" του κ. Ράλλη.
Οι τελευταίοι υπόσχονται μεταγραφική ενίσχυση ώστε να πάρει η 'Μαύρη Θύελλα" τον τίτλο και κατ' επέκταση το εισιτήριο για τη Β' εθνική. Το θέμα βέβαια είναι πόσο καλοί παίκτες είναι χωρίς ομάδα στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά και πόσο χρόνο προσαρμογής θα χρειαστούν. Επίσης προκαλεί ερωτηματικά γιατί αυτή η κίνηση, έγινε παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος και πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι, χωρίς να κινηθεί φύλλο.
Την Κυριακή θα δούμε επίσης και τον αντίκτυπο που θα έχει στην ψυχολογία των παικτών οι διοικητικές εξελίξεις.


Υπέγραψαν Καλαγκάνης και Αγγελόπουλος


Παίκτες της "Μαύρης Θύελλας" είναι και με τη… βούλα οι Πιέρ Καλαγκάνης και Μάριος Αγγελόπουλος. Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Παναργειακού υπέγραψαν στην Καλαμάτα και σύμφωνα με τον κ. Ντάβαρη, θα είναι διαθέσιμοι για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Δόξα Μανωλάδας.
Ενα ματς που θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου επιστρέφει μετά από χρόνια η μεγάλη ομάδα του νομού.