Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 12:36

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πήρε... ανάσα πριν από τα δύσκολα ματς

Γράφτηκε από τον

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5', ο Τέλλος Αγρας νίκησε προχθές με 2-1 τον Α.Ο. Φαραί και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια.


Η ομάδα των Γαργαλιάνων θα υποδεχτεί την Κυριακή, την περσινή πρωταθλήτρια Κυπαρισσία, θα παίξει εκτός με τον Αστέρα Αρφαρών, εντός με Τσικλητήρα Πύλου και στη Μεσσήνη με τον Πάμισο. Με άλλα λόγια θα αντιμετωπίσει και τις τρεις ομάδες που στοχεύουν στον τίτλο.
Γι' αυτό και ήταν πολύ σημαντικό να πάρει τους τρεις βαθμούς την Τετάρτη, ύστερα μάλιστα και από την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανθουριακό.
"Κερδίσαμε δίκαια και είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να "καθαρίσουμε" το παιχνίδι. Από μια σύγχυση στην άμυνα, μείναμε πίσω στο σκορ. Κρατήσαμε όμως τη ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη.  Υπάρχει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και θέλουμε κάθε Κυριακή να λιγοστεύουμε τα λάθη μας", το σχόλιο του Θανάση Λακριντή για την πρώτη φετινή νίκη.  Ο προπονητής του Τέλλου Αγρα μίλησε και το επόμενο ματς με την Κυπαρισσία: "Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε παιχνίδια. Είμαστε υποχρεωμένοι να στοχεύουμε σε κάθε αγώνα σε βαθμούς. Δεν υπάρχει εύκολη και δύσκολη ομάδα. Είναι αρχή του πρωταθλήματος και όλες θέλουν να πάρουν βαθμούς. Θα παλέψουμε για το καλύτερο". 
Αγωνιστικά, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Πότση, που είναι και το μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία.