Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 12:53

ΔΩΡΙΟ: "Το θέλαμε περισσότερο", λέει ο Αντωνόπουλος για το 2-0 επί του Εθνικού

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής πανηγύρισε  το Δώριο με 2-0 επί του Εθνικού.

Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου αγωνίστηκε μάλιστα από το 55' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκιάτα και ενώ το σκορ ήταν 1-0. Παρ' όλα αυτά κράτησε το προβάδισμα και στο φινάλε πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Σάκη Παπαδόγιαννη. Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός είχε ανοίξει το σκορ στο 47' και δικαιολογημένα, ο προπονητής του του απονείμει τα εύσημα.
"Ο Παπαδόγιαννης ήταν η αποκάλυψη του ντέρμπι. Με εντυπωσίασε με την αποτελεσματικότητα και τη μαχητικότητα. Ηταν ένα τοπικό ντέρμπι με δύναμη και πάθος, χωρίς πάρα πολλές ευκαιρίες. Εμείς αξιοποιήσαμε αυτές που μας παρουσιάστηκαν. Είχαμε πάθος και το θέλαμε περισσότερο", λέει στο "Ν' ο Γιάννης Αντωνόπουλος.
Ο τεχνικός του Δωρίου σημείωσε ακόμα ότι οι Μωράκης, Γιαννουκάκης και Βασιλόπουλος, παρότι τραυματίες  έπαιξαν στο γειτονικό ντέρμπι με τον Εθνικό.
Η συνέχεια περιλαμβάνει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθουριακό, ο οποίος έχει ξεκινήσει με δύο νίκες το πρωτάθλημα. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Γκιάτα, ενώ επιστρέφει ο Τσαμπούρης που εξέτισε την ποινή του και θα είναι μάλλον διαθέσιμος και ο Γκρίτζαλης.