Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 13:17

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Στόχος η άνετη παραμονή", ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Τέλλο Αγρα (2-0), ο Πανθουριακός νίκησε προχθές και τον Απόλλωνα Καλαμάτας (1-2) και φιγουράρει μαζί με τους "μνηστήρες" του τίτλου, Κυπαρισσία, Πάμισο, Τσικλητήρα Πύλου, στην κορυφή της Α' τοπικής.


Οι νεοφώτιστοι μετρούν μάλιστα μόνο νίκες στα επίσημα ματς που έχουν δώσει μέχρι σήμερα, καθώς στο κύπελλο Μεσσηνίας έχουν αποκλείσει Ολυμπιακό Ανάληψης (4-0) και Αστέρα Αρφαρών (1-4) και στο δρόμο για τα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν στις 7 Οκτωβρίου το Δώριο. Οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν μάλιστα και αύριο για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην έδρα όμως του Πανθουριακού, που κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα.
 Ο Γιώργος Αργυρόπουλος φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους.
"Για εμάς δεν αλλάζει κάτι με αυτές τις νίκες. Στόχος παραμένει η άνετη παραμονή. Θέλουμε να τερματίσουμε σε μια καλή θέση και να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο", λέει ο προπονητής του Πανθουριακού. Οσο για το προχθεσινό 1-2 στην έδρα του Απόλλωνα: "Ηταν μια δίκαιη νίκη. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες, αλλά από ένα δικό μας λάθος, βάλαμε τον Απόλλωνα ξανά στο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο είχε ένταση, ήταν νευρικό, αλλά διαχειριστήκαμε καλά το προβάδισμα. 
Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Δώριο". 
Για τη σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με το Δώριο είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Νίκου Μουλιάτου, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ αντίθετα θα είναι απόλυτα έτοιμοι οι Χαρμπίλας και Βιδάκης.