Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 13:50

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Για το "3 στα 3" στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Η Κυπαρισσία μπορεί να μην εντυπωσίασε στο προχθεσινό ματς με την Ανδρούσα, αλλά πήρε αυτό που ήθελε (2-1) και ζευγάρωσε τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.


Κάτι που έπραξαν επίσης  οι ανταγωνιστές για τον τίτλο, Πάμισο και Τσικλητήρας Πύλου, όπως και ο Πανθουριακός που αποτελεί, μέχρι στιγμής, την ευχάριστη έκπληξη.
Η περσινή πρωταθλήτρια Μεσσηνίας είχε καλή απόδοση μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Το σημαντικό όμως είναι ότι έχει ποιότητα να παίρνει τους τρεις βαθμούς, ακόμα και αν δεν βρίσκεται στην καλύτερη της μέρα.
Το ματς με την Ανδρούσα ανήκει πλέον στο παρελθόν και η προσοχή στρέφεται στο δύσκολο εκτός έδρας ματς της Κυριακής. Ο ΑΟΚ θα μεταβεί στους Γαργαλιάνους για να αντιμετωπίσει τον Τέλλο Αγρα, ο οποίος έκανε "σεφτέ" στις νίκες με τον Α.Ο. Φαραί και θα μπει με καλή ψυχολογία.
Για τη Κυπαρισσία η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να μείνει στην κορυφή.
Εκτός πλάνων παραμένει ο Ντιόπ λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών, ενώ ο Μιτρόφ έχει πιθανότητες (εφόσον διευθετηθεί το θέμα με τα χαρτιά του) να προλάβει το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι (στην πρεμιέρα είχε νικήσει με 3-0 στο Διαβολίτσι).