Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 18:29

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κέρδισε πόντους ο Κλάδης και μάλλον συνεχίζει!

Γράφτηκε από τον

Πριν το ματς με την Δόξα Νέας Μανωλάδας είχε αποφασιστεί από τον Γιώργο Ράλλη και τους Παπαγεωργίου και Ντάβαρη ότι θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας.

Μάλιστα ο Κώστας Κλάδης είχε ενημερωθεί ότι θα είναι το πρώτο και το τελευταίο του ματς αυτό κόντρα στην Δόξα ενώ οι «μελανόλευκοι» είχαν συμφωνήσει με τον Μίλτο Γκόφα. Ο τελευταίος ήταν στην εξέδρα προχθές και χθες επρόκειτο να πιάσει δουλειά, αντί του Κλάδη.
Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Δόξα, ο Κλάδης ουσιαστικά αποχαιρέτησε τους «μελανόλευκους» στην συνέντευξη Τύπου, όπου άφησε μεν να φανεί η πίκρα του για αυτή την εξέλιξη, δήλωσε όμως ξεκάθαρα έτοιμος μην σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες της διοίκησης.
Αργά την Κυριακή το βράδυ όμως οι Μεσσήνιοι έβαλαν τα πράγματα κάτω και διαπίστωσαν πως ίσως η αλλαγή προπονητή δεν είναι απαραίτητη.
Και αυτό γιατί ο Κλάδης, παρά την ψυχολογική φόρτιση από την διοικητική απόφαση αλλά και το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στο Κυριακάτικο ματς.
Η… Μεσσηνιακή πλευρά της διοίκησης λοιπόν προσανατολίζεται στην παραμονή Κλάδη, κάτι για το οποίο μέχρι χθες δεν είχε φέρει αντίρρηση η πλευρά των Παπαγεωργίου και Ντάβαρη.
Έτσι δεν ανακοινώθηκε ο Γκόφας που είναι σε αναμονή και η Καλαμάτα συνεχίζει με τον Κλάδη στον πάγκο… μέχρι νεοτέρας.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό ενώ σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα προπονητή, με τον Κλάδη να φαίνεται πάντως πως θα συνεχίσει και θα είναι στον πάγκο στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Κόσουτιτς και
μεταγραφές…

Ταυτόχρονα, αναμένεται να υπάρξουν και μεταγραφικά νέα, μιας και οι νέοι εξωδιοικητικοί παράγοντες της Μεσσηνιακής ομάδας έχουν προαναγγείλει ότι θα φέρουν παίκτες στην ομάδα.
Όσον αφορά τον  29χρονο Σέρβο Νίκιτσα Κόσουτιτς, ο παίκτης εξακολουθεί να βρίσκεται στην Καλαμάτα, παραμένει ωστόσο άγνωστο το αν θα αποκτηθεί.