Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 12:53

Επέστρεψε στο Διαβολίτσι ο τερματοφύλακας Γιάννης Μητσέας

Γράφτηκε από τον

Στο Διαβολίτσι επέστρεψε ο Γιάννης Μητσέας. Ο 28χρονος γκολκίπερ είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι με σκοπό να υπογράψει στην Κέρκυρα. Η μεταγραφή όμως δεν προχώρησε και ο Μητσέας θα αγωνιστεί εκ νέου στον ΑΟΔ.


Αντίθετα, λύθηκε η συνεργασία με τον  Κώστα Ζησιμάτο, ο οποίος θα συνεχίσει στον Α.Ο. Φαραί.
Στο αγωνιστικό σκέλος, το Διαβολίτσι γνώρισε την τρίτη σερί ήττα με 0-5 από τον Τσικλητήρα Πύλου και παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα. Την προσεχή αγωνιστική θα αντιμετωπίσει μάλιστα τον Πάμισο, που έχει το απόλυτο, την καλύτερη επίθεση, αλλά και μηδέν παθητικό.
"Ο Πάμισος είναι σε φουλ φόρμα, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι", λέει ο Σωτήρης Δημάκης.,

"Θα βρούμε τη λύση"

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου εκτιμά ότι η ομάδα του θα ανακάμψει άμεσα, αφού είχε και πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα, όπου αντιμετώπισε τους "μνηστήρες" του τίτλου Κυπαρισσία, Τσικλητήρα και εκτός έδρας το Διαβολίτσι, ενώ ακολουθεί την Κυριακή και ο Πάμισος.
"Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες. Πιστεύω ότι θα βρούμε τη λύση και είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα. Περισσότερο από τις τρεις ήττες, μιας προβληματίζει η αμυντική λειτουργία και τα δέκα γκολ. Δεν έχουμε καθαρό μυαλό και δεχόμαστε εύκολα γκολ. Δεν χρειάζεται όμως να μας παίρνει από κάτω. Είναι περισσότερο ψυχολογικό και δουλεύουμε για να το αλλάξουμε", τονίζει ο Σωτήρης Δημάκης.
Για το ματς με τον Πάμισο κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή των τραυματιών Μάρη και Καστριτσέα.