Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 15:38

Μόνος στόχος η άνοδος για τον Α.Σ. Φυτειάς

Γράφτηκε από τον

Η άνοδος είναι ο βασικός στόχος του Α.Σ. Φυτειάς για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.


Αυτό τόνισαν στο "Notosport", ο παράγοντας Λυκούργος Καρολεμέας και ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας, λίγο ώρα μετά τον καθιερωμένο αγιασμό (την περασμένη εβδομάδα), που σήμανε και την επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς για την Καλαματιανή ομάδα.
Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Α.Σ. Φυτειάς κ. Καρολεμέας εκ μέρους της διοίκησης δήλωσε: «Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινήσαμε σήμερα και επίσημα τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Να ευχηθώ πρώτα απ' όλα υγεία σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα θέλουμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα με στόχο μόνο την άνοδο. Σαν διοίκηση, διορθώνοντας τα όποια λάθη έγιναν την προηγούμενη χρονιά, θα προσπαθήσουμε φέτος να είμαστε ακόμη πιο κοντά στην ομάδα. Σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή κ. Παλαμάρα καταφέραμε να εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας παίκτες με προσωπικότητα και ήθος, με πειθαρχία και σεβασμός σε αυτό που κάνουν, οι οποίοι πλαισιώσουν το υπάρχον έμψυχο υλικό. Θέλουμε να είμαστε η ομάδα που θα ξεχωρίσει παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε και εμείς να δούμε τα αποτελέσματα όλου του σχεδιασμού που έγινε το καλοκαίρι. Τέλος να επισημάνω για άλλη μια φορά ότι την ομάδα στηρίζουν γνωστοί επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και βοηθούν στην προσπάθεια μας με διάφορους τρόπους».
Από την πλευρά του ο προπονητής κ. Παλαμάρας μας είπε: «Στόχος της ομάδας, όπως και την περσινή σεζόν είναι η άνοδος. Πιστεύω με την παρουσία των παιδιών στις προπονήσεις να πετύχουμε το στόχο μας πιο νωρίς από ότι την προηγούμενη χρονιά, όπου διεκδικήσαμε την άνοδο μέχρι το τέλος. Είναι σημαντικό να έχουμε κόσμο στο γήπεδο για να μπορούμε να δουλεύουμε καλύτερα στις προπονήσεις και να παρουσιάζουμε το πρόσωπο που θέλουμε στους αγώνες».
Η διοίκηση μοίρασε το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια όλοι βγήκαν στο αγωνιστικό χώρο του "Π. Μπαχράμης", όπου ο πατήρ Στυλιανός Λιακέας τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό. Αμέσως μετά έδωσε στον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Παναγέα ένα ρόδι από το περιβόλι της εκκλησίας, όπως τους ανέφερε, καθώς επίσης και μια εικόνα που απεικόνιζε τον Αγιο Φλώρο και τον Αγιο Λαύρο να κρατούν έναν σταυρό.
Από πλευράς διοίκησης στην επίσημη πρώτη έδωσαν το "παρών" οι Κώστας Παναγέας πρόεδρος, Νίκος Χατζής ταμίας, Νίκος Ψαρράς έφορος υλικού, Λυκούργος Καρολεμέας υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και ο μέχρι πέρσι παίκτης της ομάδας Ηλίας Βρεττάκος, ο οποίος είναι απλό μέλος.
Στη συνέχεια ο Κώστας Παλαμάρας πήρε τους παίκτες και έκαναν προπόνηση συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα βρίσκεται στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας της και την επόμενη θα ξεκινήσει και τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία ο κ. Παλαμαράς θα κάνει το μοντάρισμα έτσι ώστε να την ετοιμάσει για τους επίσημους αγώνες.
Ο υψηλόσωμος προπονητής στη διάρκεια της φετινής αγωνιστική σεζόν θα στηριχθεί στους Παναγιώτη Αναστασόπουλο, Παναγιώτη Βάγια, Νεκτάριο Ταστανίδη, Νίκο Χριστόπυλος, Νίκο Πουλακίδα, Παναγιώτη Τζουμάκη, Παύλο Αναστασόπουλο, Βασίλη Παναγιωτόπουλο, Βύρωνα Σταυρίνο, Γιάννη Μερκούρη, Παναγιώτη Κουκούτση, Διονύση Παπαδέα, Δημήτρη Λαβασίδη, Γιώργο Μπαρδουνιώτη, Γιώργο Νινιό, Κανάρη Μπούνα, Νίκο Δεμερούτη, Δημήτρη Χρυσοβέργη, Γιάννη Κοζομπόλη, Κώστα Ασημακόπουλο, Αντώνη Παπαδημητρίου, Φώτη Πολυχρονόπουλο, Παύλο Κρεμμύδα, Κώστα Ροβολή, Νίκο Σαχλά, Γιάννη Αναστασόπουλο, Μάριο Καννά, Δημήτρη Ηλ. Κουλιέρη, Δημήτρη Σπ. Κουλιέρη, Κώστα Δελφάκη, Αντώνη Κάγκαρη.

Αλλες 2 μεταγραφές

Στην απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση τις τελευταίες ημέρες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Τη φανέλα του Α.Σ. Φυτειάς τη νέα περίοδο θα φορούν ο 32χρονος τερματοφύλακας Νίκος Χριστόπουλος (από Αχιλλέα Αβραμιού) και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Πουλακίδας (από τον Ικαρο).