Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2013 18:56

Και τη νέα χρονιά ο Φίλιος στο Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τονΣτη γραμμή κρούσης του Ασπροχώματος θα βρίσκεται και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Αντώνης Φίλιος.


Ο 23χρονος επιθετικός φέτος λόγω στρατού δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε το Ασπρόχωμα να πετύχει τους στόχους του,. Ομως η συνολική του παρουσία τα 4 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα (1 στη Β' τοπική και 3 στην Α' κατηγορία) είναι σημαντική.
Σήμερα Τρίτη το πρωί είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ηλιόπουλο, τον εξωδιοικητικό παράγοντα Δημήτρη Ηλιόπουλο, αλλά και το γενικό αρχηγό Σταύρο Τσιχριτζή και τους εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει μπάλα στο Ασπρόχωμα και τη νέα περίοδο. Φυσικά και οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν ο παίκτης να παραμείνει και μέσα σε λίγη ώρα ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Ετσι ο Φίλιος θα συνεχίζει να σκοράρει για 5η σερί αγωνιστική περίοδο για λογαριασμό της "κυανέρυθρης" ομάδας. Στις 17 Ιουλίου παίρνει άδεια απολύσεως, και σχεδόν ένα μήνα μετά στις 13 Αυγούστου παίρνει το απολυτήριο του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Να σημειωθεί ότι ο Φίλιος είχε δεχτεί προτάσεις από διάφορες ομάδες όμως απάντησε αρνητικά, καθώς δεν ήθελε να φύγει από το Ασπρόχωμα.
από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνεργασίας, που είχε το Ασπρόχωμα με τους Σωτήρη Φουρναράκο, Παναγιώτη και Βασίλη Δημητρίου και Σωτήρη Καστριτσέα. Ολοι είχαν συμφωνήσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα για έναν χρόνο και με τη λήξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, λύθηκε η συνεργασία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ