Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 12:59

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διοικητικό συμβούλιο και στήριξη σε Γρηγορόπουλο

Γράφτηκε από τον

Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς είναι ο απολογισμός του Απόλλωνα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Ο ιστορικός σύλλογος έχασε στην πρεμιέρα με 4-1 από τον Εθνικό στο Μελιγαλά. Εντός έδρας με 1-2 από τον Πανθουριακό και την περασμένη αγωνιστική 1-0 από τον Α.Ο. Φαραί στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".
Το άσχημο ξεκίνημα έχει φέρει προβληματισμό και χθες το βράδυ επρόκειτο να γίνει διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του Απόλλωνα. Οι ιθύνοντες θα συζητήσουν τα αίτια αυτής της πορείας και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα και να έρθουν οι νίκες.
Θέμα προπονητή δεν υφίσταται πάντως, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να δηλώνουν ότι στηρίζουν τον Γιώργο Γρηγορόπουλο, ο οποίος έχει κάνει καλή δουλειά αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο. Φέτος όμως το ξεκίνημα δεν είναι το επιθυμητό και είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός, ενώ ακολουθεί και δύσκολο πρόγραμμα. Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τη Κυπαρισσία που μετά την ισοπαλία στους Γαργαλιάνους, θέλει να "ρεφάρει" με διπλό στην Καλαμάτα.
Αγωνιστικά, επιστρέφει ο Δημήτρης Πανταζής που εξέτισε την ποινή του και μάλλον θα είναι διαθέσιμος και ο Κορομηλάς που έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού.