Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 13:28

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ψάχνει αντίδραση στον Πύργο με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ψάχνει αντίδραση στον Πύργο με Μιλτιάδη

Χωρίς βαθμό έμεινε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στα δύο ματς με τους "μνηστήρες του τίτλου.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν δύσκολα στην Πύλο από τον Τσικλητήρα και εύκολα στην Καλαμάτα από τον Πάμισο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Πολυμενέας δεν θεωρεί πάντως ότι το τελικό 0-4 από τους Νησιώτες αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης: "Ο Πάμισος ήταν ανώτερος και φάνηκε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Είχαμε όμως κάποιες αναποδιές της τελευταίας στιγμής που στράβωσαν το ματς.
Μας έχει πεισμώσει αυτό το σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και πιστεύω ότι θα φανούμε πιο σοβαροί και πειθαρχημένοι από εδώ και πέρα".
Να σημειωθεί ότι κόντρα στον Πάμισο καθυστέρησε να φθάσει στο γήπεδο ο βασικός γκολκίπερ Καστριτσέας και ξεκίνησε ο νεαρός Ρακόπουλος, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό και μόλις το Σάββατο έβγαλε το γύψο.
Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τον Μιλτιάδη, όπου θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
 "Πάμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά μπορούμε να πάρουμε βαθμούς ή βαθμούς. Ελπίζω ο αγώνας έχει ρυθμό και όχι διακοπές και πρέπει να βοηθήσουν όλοι σε αυτό", λέει ο Γιώργος Πολμενέας, ο οποίος μετρά δύο απουσίες.
Ο λόγος για τους τραυματίες Τσαναλία και Καρλαύτη, με το δεύτερο να ξεκινά αυτή την εβδομάδα προπονήσεις, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος.