Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2013 21:07

Βγάζει νέα διοίκηση την Πέμπτη το Πεταλίδι

Γράφτηκε από τονΕπικοδομητική ήταν η γενική συνέλευση του Απόλλωνα Πεταλιδίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, παρουσία αρκετών μελών και φίλων του συλλόγου.

Εγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και συζητήθηκε το πλάνο για την επόμενη περίοδο.
Ορισμένα νέα πρόσωπα εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ασχοληθούν διοικητικά με την ομάδα και μαζί με κάποιους παλιούς παράγοντες θα έχουν συνάντηση την Πέμπτη στις 8 το βράδυ στα γραφεία της ομάδας, στο πρώην δημαρχείο για να βγάλουν το νέο διοικητικό συμβούλιο.
Για την ώρα 13 είναι τα άτομα υποψήφια να βρίσκονται στη νέα διοίκηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως όποιος επιθυμεί δεν μπορεί να δώσει το παρών στη συνάντηση της Κυριακής.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Μιχάλης Αυγουλέας δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην προεδρία και εκεί υπάρχει ένα ζήτημα, μιας και οι περισσότεροι τον θέλουν να είναι μπροστάρης για μία ακόμη περίοδο. Από τη στιγμή που θα βγει η νέα διοίκηση θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός που θα βρει τον Απόλλωνα Πεταλιδίου και πάλι στη Β' τοπική κατηγορία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ