Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 17:18

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Απέκτησε και τον μεσοαμυντικό Παναγιώτη Σταματόπουλο

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμη μεταγραφή έκανε ο Μιλτιάδης ενισχύοντας τη μεσαία του γραμμή…

Συγκεκριμένα απέκτησε τον 34χρονο μεσοαμυντικό Παναγιώτη Σταματόπουλο (αριστερά στη φωτό) που πέρυσι αγωνίστηκε σε Ασπρόχωμα μέχρι το Γενάρη και σε Αστέρα Αρφαρών μέχρι τον Απρίλιο.
Ο Σταματόπουλος που έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (Ασπρόχωμα, Αστέρα Αρφαρών, Μεσσηνιακό, Ομόνοια, Βαλύρα κ.α.), είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι από τον Α.Ο. Φαραί, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε και εν τέλει κατέληξε στον Μιλτιάδη. Μάλιστα συμμετέχει στις προπονήσεις και υπολογίζεται για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στον Πύργο.
Ενα ματς όπου οι νεοφώτιστοι το βλέπουν ως "τελικό" με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, όπως επισημαίνει και ο προπονητής τους Κώστας Λαμπρόπουλος.
Ο Μιλτιάδης έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με τους διεκδικητές του τίτλου Πύλο και Πάμισο και την Σπερχογεία εκτός έδρας και αν κερδίσει τον Ολυμπιακό και φτάσει τους 4 βαθμούς το ξεκίνημα του θα είναι πολύ καλό.
Ο Καρδάσης δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Καραμπότσος και Καγιάς που δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ