Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 12:43

"Ο Μπαλοτέλι κατουρούσε στα παπούτσια των συμπαικτών του"

Γράφτηκε από τον

Ο πρώην συμπαίκτης του Μάριο Μπαλοτέλι στην Ίντερ, Κέρλον, προέβη σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη αναφορικά με μία... περίεργη συνήθεια του "Super Mario" όταν έπαιζε για τους "νερατζούρι".


Οι τρέλες του Μπαλοτέλι, οι περίφημες "balotellate" κατά τους Ιταλούς, είναι λίγο-πολύ γνωστές στο φίλαθλο κοινό, όμως Βραζιλιάνος Κέρλον φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα μία ακόμα από το μακρινό παρελθόν που δεν κολακεύει και τόσο τον παίκτη.

"Ο Μπαλοτέλι; Εκπληκτικός τύπος αλλά έκανε παράλογα πράγματα. Για παράδειγμα είχε τη συνήθεια να φτάνει πρώτος από όλους στα αποδυτήρια για να κατουράει μέσα στα παπούτσια των συμπαικτών του", δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο "Espn Brazile" ο Κέρλον Μόουρα Σόουζα, και συνέχισε: "Αυτό που έκανε εξόργιζε τον Ματεράτσι αλλά δεν θύμωνε πραγματικά. Συμπεριφερόταν στον Μπαλοτέλι σαν να ήταν ο μικρότερος αδερφός του. Δεν έχω δει παιδί 18 ετών να κάνει αυτά που έκανε ο Μάριο.
Δεν φοβόταν κανέναν, ούτε τους Ζούλιο Σέζαρ και Μάικον που ήταν οι πρεσβύτεροι στην ομάδα. Παρόλα αυτά, όλοι τον αγαπούσαν. Το πολύ-πολύ να του έδιναν μία σφαλιαρίτσα και να έλεγαν "Τι να κάνεις; Έτσι είναι ο Μάριο".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ