Δευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 16:27

Πιάστηκε με πλαστό διαβατήριο ο Μαραντόνα!

Γράφτηκε από τον

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θέλησε να ταξιδέψει από την Αργεντινή στο Ντουμπάι όμως δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο. Αιτία το διαβατήριό του, αφού σύμφωνα με το σχετικό έλεγχο που έγινε, ήταν πλαστό.

Πρωταγωνιστής σε ένα άκρως άβολο σκηνικό για τον ίδιο βρέθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Όπως αποκάλυψε η αργεντίνικη εφημερίδα "Clarin", ο Αργεντινός θρυλικός πρώην άσος θέλησε να πετάξει στο Ντουμπάι συνοδευόμενος από την "καλή του" Ρόθιο Ολίβα, όμως δεν κατάφερε να αφήσει ποτέ το έδαφος της πατρίδας του και έμεινε παγιδευμένος στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες.

Ο λόγος που του απαγορεύτηκε να ταξιδέψει ήταν τα έγγραφα που κουβαλούσε μαζί του, με τους ανθρώπους της ασφαλείας του αεροδρομίου να θεωρούν πως ο "Πίμπε Ντ'Όρο" είχε μαζί του πλαστό διαβατήριο! Η κατηγορία αυτή έκανε μάλιστα έξαλλο τον Μαραντόνα (κάλεσε τον δικηγόρο του για να δοθούν εξηγήσεις χωρίς πάντως να καταφέρνει να ταξιδέψει), ο οποίος βρήκε πολιτικό... δάχτυλο πίσω από αυτή την απαγόρευση.

"Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να οδηγήσει τη ζωή μου. Από 15 ετών κάνω αυτό που θέλω και ουδείς μπορεί να έρθει να μου πει τι να κάνω. Αυτή η κατηγορία για κλοπή του διαβατηρίου είναι μία ανοησία.

Ο δικηγόρος μου έχει την αποστολή να ερευνήσει αυτό το ψέμα που έχει ενορχηστρωθεί από κάποιον πολιτικό. Πρόκειται για βεντέτα από πλευρά του Αργεντινού προέδρου, Μαουρίτσιο Μάκρι", δήλωσε ο Μαραντόνα.

 

Πηγή: sport24.gr