Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 13:25

Διαμαρτυρίες με μπαλάκια τένις στη Bundesliga!

Γράφτηκε από τον

Οι οπαδοί στην Γερμανία διαμαρτυρήθηκαν με ένα ξεχωριστό τρόπο, για την διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου το βράδυ της Δευτέρας (σ.σ. η αναμέτρηση Αιντραχτ Φρανκφούρτης-Λειψία 2-1 είναι η πρώτη στην ιστορία), καθυστερώντας την έναρξη και των δύο ημιχρόνων του αγώνα, ρίχνοντας εκατοντάδες μπαλάκια του τένις στο γήπεδο.

Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος από τους πέντε που προγραμματίστηκαν να γίνουν Δευτέρα βράδυ στη Bundesliga αυτή τη σεζόν, μια απόφαση που έχει εξοργίσει τους φιλάθλους.

Εκατοντάδες οπαδοί έφυγαν από τις εξέδρες και βρέθηκαν πίσω από τις εστίες, με πανό που έφεραν μηνύματα όπως «Όχι ποδόσφαιρο το βράδυ της Δευτέρας», καθυστερώντας την έναρξη του αγώνα για έξι λεπτά.

Πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, εκατοντάδες πράσινα μπαλάκια τένις ρίχτηκαν στο γήπεδο, προκαλώντας περαιτέρω καθυστέρηση. Αντί να τραγουδούν, οι οπαδοί σφύριζαν συνεχώς στο πιο μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.

Οι οπαδοί της Αιντραχτ Φραγκφούρτης άρχισαν τις διαμαρτυρίες την Παρασκευή, λέγοντας ότι το πρωτάθλημα και οι σύλλογοι ήταν «έτοιμοι να θυσιάσουν τα συμφέροντά μας για τα μικρότερα οικονομικά οφέλη».
ΑΠΕ - ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ