Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 19:13

Παίκτης Γ' Εθνικής έσπασε τζάμι στα αποδυτήρια διαιτητή και συνελήφθη!

Γράφτηκε από τον

Παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έσπασε τζάμι στα αποδυτήρια του διαιτητή Πουλκίδη και στη συνέχεια συνελήφθη.

Μετά το Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Νέστος Χρυσούπολης έγιναν... τρελά πράγματα.

Παίκτης των γηπεδούχων, όντας... φορτωμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή Πουκίδη πήγε και έσπασε το τζάμι των αποδυτηρίων του ρέφερι.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν το περιστατικό και προχώρησαν στη σύλληψη του παίκτη για παραβίαση του αθλητικού νόμου σε σχέση με βίαιες συμπεριφορές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι άνθρωποι του Εθνικού έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία των Πουλικίδη, Κουβελάκη (Δράμας), Εμπλιούκ (Ξάνθης). Μάλιστα, τονίζουν πως δεν υπήρχε φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα, από την οποία προήλθε το γκολ του Μκρτσιαν.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Εθνικού υποστηρίζουν ότι ο διαιτητής προσπαθούσε με συνεχόμενα σφυρίγματα να βάλει την ομάδα της Αλεξανδρούπολης σε θέση άμυνας, ενώ τονίζουν ότι οι παίκτες τους δέχθηκαν συνολικά 10 κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Εθνικού χωρίς να δικαιολογούν βίαιες συμπεριφορές, τονίζουν ότι το περιστατικό για το οποίο επήλθε η σύλληψη δεν ήταν τόσο μεγάλης σημασίας ώστε να δοθεί τέτοια έκταση.
Ωστόσο πέραν του ποινικού σκέλους, καταγράφεται λεπτομερώς και στο φύλλο αγώνα που ήδη έχει σταλεί στην ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να αναμένεται βαρύτατη τιμωρία του Εθνικού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

Συνελήφθη την 27-1-2019 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 30χρονος ημεδαπός, διότι, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα, έθραυσε υαλοπίνακα παραθύρου των αποδυτηρίων των διαιτητών, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός».
Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ