Τρίτη, 08 Ιούνιος 2021 18:47

Στουτγκάρδη: Ο Σίλας ενημέρωσε ότι έχει άλλο όνομα και ηλικία!

Γράφτηκε από τον

Ο 21χρονος Σίλας Γουαμανγκιτούκα της Στουτγκάρδης είναι στην πραγματικότητα ο 22χρονος Σίλας Κατόμπα Εμβούμπα, όπως ενημέρωσε ο ίδιος το σύλλογό του!

Ο Σίλας Γουαμανγκιτούκα υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής Bundesliga. Με τα 11 γκολ και τις 5 ασίστ σε 25 αγώνες πρωταθλήματος (μέχρι να υποστεί ρήξη χιαστού), ο 21χρονος επιθετικός αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που η Στουτγκάρδη δεν αντιμετώπισε κίνδυνο υποβιβασμού. Μόνο που τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει.

Αυτό που υπάρχει είναι ο Σίλας Κατόμπα Εμβούμπα, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1998 και όχι του 1999, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στην ομάδα του! Ο γεννημένος στην Κινσάσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό αναγκάστηκε να παραδεχθεί την αλήθεια και εξήγησε ότι προέβη σε αυτήν τη μεταβολή στοιχείων κατόπιν ενεργειών του ατζέντη του.

"Ήταν δύσκολο βήμα για μένα να αποκαλύψω στην ιστορία μου. Μόνο μέσα από την υποστήριξη του νέου συμβούλου μου τόλμησα να το κάνω", ανέφερε σε δήλωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα των Σουηβών.

Σύμφωνα με τον Σίλας, ο ατζέντης που τον πήρε από την πατρίδα του και τον οδήγησε στη γαλλική Αλ το 2017 είχε πρόσβαση στον λογαριασμό και το διαβατήριό του και ήταν αυτός που επέλεξε να αλλάξει τα στοιχεία του.

"Λάβαμε αμέσως όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενημερώσαμε όλες τις αρχές όταν μας το είπε ο Σίλας. Δημοσιοποιήσαμε την ιστορία για να υπογραμμίσουμε ότι προχωράμε με διαφάνεια", πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Τόμας Χίτσλσπεργκερ.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ