Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2021 18:28

Αλμωπός: "Άγνωστος με μηχανάκι κατέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας"!

Γράφτηκε από τον

Ο Αλμωπός Αριδαίας κατήγγειλε εισβολή αγνώστου με μηχανάκι στο γήπεδο, ο οποίος κατέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο της ομάδας της Super League 2.

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε ο Αλμωπός. Η ομάδα της Αριδαίας γνωστοποίησε πως άγνωστος εισέβαλε στο γήπεδο με μηχανάκι και κατέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο. Μόλις έγινε αντιληπτή η καταστροφή από το κλαμπ της Super League 2 εκλήθη η αστυνομία, η οποία ερευνά το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλμωπού:

"Την ώρα που η διοίκηση του Αλμωπού παλεύει με όλες τις δυνάμεις της ώστε να εξασφαλίσει στο αγωνιστικό τμήμα αλλά και στο στάδιο της Αριδαίας άριστες συνθήκες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις της Super League 2 “κάποιοι” θέτουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα άγνωστος με μηχανάκι θεώρησε πως ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου της Αριδαίας, είναι χώρος στον οποίο μπορεί να κάνει τις “βόλτες” του και να καταστρέφει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν σε άριστο επίπεδο.

Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε την καταστροφή που προκάλεσε καλέσαμε την αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση, είμαστε σίγουροι πως ο δράστης θα εντοπιστεί και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον των αρχών για την καταστροφή που προκάλεσε.

Εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απέχθεια μας για το συμβάν και καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει τις αρχές στην έρευνα της.

Εμείς από την πλευρά μας αναμένουμε τον γεωπόνο και τον συντηρητή του χλοοτάπητα για την εκτίμηση της ζημιάς και την αποκατάσταση της".

Πηγή: www.sport24.gr