Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2023 11:26

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Επίθεση με αλυσοπρίονο την ώρα της προπόνησης!

Γράφτηκε από τον

Ενα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη στην προπόνηση του Αστέρα Βαλύρας την περασμένη Πέμπτη...

Ενα γνωστό άτομο στην ευρύτερη περιοχή επιτέθηκε με αλυσοπρίονο για άγνωστου λόγου κατά παικτών, προπονητών και διοικούντων, απειλώντας πως θα τους σκοτώσει!
Τελικά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, ενώ για το συμβάν έγινε καταγγελία και στην αστυνομία.
Αναλυτικά η περιγραφή του απίστευτου περιστατικού από την ομάδα του Αστέρα Βαλύρας:
"Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Βαλύρας την 31η Αυγούστου την ώρα που έκανε προπόνηση ο Αστέρας Βαλύρας.
Γνωστός σεσημασμένος κάτοικος της ευρύτερης περιοχής που εδώ και αρκετό καιρό ταλαιπωρεί την τοπική κοινωνία με τις παραβατικές συμπεριφορές του έμελλε να αναστατώσει (και) την ομάδα του χωριού μας κάνοντας επίθεση μέσα στο γήπεδο όπου βρισκόταν η ανδρική ομάδα άλλα και μέλη της ακαδημίας, με βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο απειλώντας κατά πάντες ότι θα τους σκοτώσει!!! Ναι καλά διαβάσατε, επίθεση με βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο και μάλιστα σε λειτουργία την ώρα που έκανε τις απειλές “γκαζάροντας” .
Ευτυχώς σύσσωμη η ομάδα και μέλη της Διοίκησης που ήταν παρών στη προπόνηση αποσόβησαν τα χειρότερα απωθώντας το σεσημασμένο άτομο, στη συνέχεια καλέστηκε η Αστυνομία όπου κατήγγειλαν το γεγονός.
Οπως ήταν φυσικό ενημερώθηκαν όλες οι αρχές της Μεσσηνίας για το εν λόγω συμβάν, όμως είναι άξιο απορίας πως ένα τέτοιο επικίνδυνο άτομο περνάει την πόρτα της εισαγγελίας και απλά αφήνεται ελεύθερο, τι περιμένουμε να γίνει χειρότερο; Εμείς σαν ΔΣ καταθέσαμε επακριβώς το συμβάν και όλα έχουν πάρει το δρόμο της νομικής οδού παρόλα αυτά όσο είναι ελεύθερο αυτό το παραβατικό στοιχείο οι κίνδυνοι που εγκυμονούν για εμάς και τα παιδιά μας που ζουν και αθλούνται στο χωριό είναι μεγάλοι, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να έχουμε 6 παιδιά τρομοκρατημένα που ήταν παρών στο συμβάν και να προσπαθούν οι γονείς να τα ηρεμήσουν λέγοντας ότι ήταν ένα ατυχές γεγονός για να μην το συνδέσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.
Παρακαλούμε προς πάσα κατεύθυνση δώστε τη δέουσα σημασία ώστε να βρεθεί λύση για να μην ζήσουμε χειρότερες καταστάσεις".