Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 17:31

Εισιτήριο στο «πέταλο» για τον τελικό του Conference πωλείται 3.558 ευρώ!

Γράφτηκε από τον
Εισιτήριο στο «πέταλο» για τον τελικό του Conference πωλείται 3.558 ευρώ!

Σε αδιανόητα επίπεδα φτάνει η αισχροκέρδεια για τα εισιτήρια του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στην ΟΠΑΠ Arena.

Σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός υπάρχουν φαινόμενα αισχροκέρδειας στις πωλήσεις των εισιτηρίων... Αυτό όμως που γίνεται με τον τελικό του Europa Conference, δεν το συναντάς και πολύ συχνά (με εξαίρεση τελικούς Champions League, Μουντιάλ και Euro).

Από την πρώτη ημέρα που ο Ολυμπιακός «σφράγισε» την συμμετοχή του στο παιχνίδι της 29ης Μαΐου στην ΟΠΑΠ Arena, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στις πλατφόρμες δευτερεύουσας αγοράς, εισιτήρια σε πολύ υψηλές τιμές από αυτή που είχε ορίσει η UEFA.

Μόνο που όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουν οι μέρες, αυτές εκτοξεύονται σε εξωφρενικά επίπεδα. Και δεν μιλάμε για θέσεις που είναι στο κέντρο του γηπέδου, αλλά στο «πέταλο», στην «Κατηγορία 3» δηλαδή όπου η αρχική τιμή τους ήταν 45 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό πως εκεί οι τιμές σε δύο από τις πιο γνωστές πλατφόρμες ξεκινάνε από τα 900 ευρώ, δηλαδή 20 φορές πάνω και φτάνουν έως και τα 1.318.

Υπάρχει όμως κάποιος που αποφάσισε να σπάει κάθε ρεκόρ αισχροκέρδειας, καθώς στην δημοφιλέστερη πλατφόρμα δευτερεύουσας αγοράς εισιτηρίων, έβαλε προς πώληση εισιτήριο των 45 ευρώ με 3.558 ευρώ! Κοινώς 79 φορές πάνω.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, όσο πλησιάζει η μέρα του τελικού, τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να αυξηθούν, καθώς η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού να δώσει το παρών στον πρώτο ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό της ομάδας του, είναι τόσο μεγάλη που κάποιοι δεν προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν σε προκλητικό επίπεδο.

Πηγή: www.gazzetta.gr