Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 14:56

Αιμοδοσία διοργάνωσε η Εράνη

Γράφτηκε από τον

Αιμοδοσία διοργάνωσε και πραγματοποίησε χθες η Εράνη στα Φιλιατρά με στόχο την συγκέντρωση αίματος για την δημιουργία τράπεζας αίματος ώστε σε μια στιγμή ανάγκης να μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα μέλη και φίλοι της ομάδας.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του δημαρχείου της πόλης, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας όπου γιατροί και νοσηλεύτριες μετέβησαν στα Φιλιατρά για το σκοπό αυτό.
Το παρόν έδωσαν μέλη της διοίκησης και ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Δρακόπουλος που αναφερόμενος σε αυτή τους την δράση τόνισε:  «Η Εράνη πέρα από το ποδοσφαιρικά και αθλητικά τμήματα, έχει και κοινωνικούς προσανατολισμούς. Ενας από αυτούς είναι η αιμοδοσία που γίνεται με σκοπό να δημιουργηθεί μια τράπεζα αίματος, ώστε να μπορούν μέλη και φίλη της Εράνης να έχουν παροχή σε αυτό. Αυτή τη στιγμή το αίμα που θα συγκεντρώσουμε πάει στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. Στην συνέχεια θα έχουμε και άλλες κοινωνικές δραστηριότητες ώστε να βοηθήσουμε την πόλης μας και την περιοχή μας γενικότερα.»
Κ.Μπ.