Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2015 13:04

Κρόιφ: "Θα νικήσω στη μάχη με τον καρκίνο, είμαι πιο δυνατός από ποτέ"

Γράφτηκε από τον

«Αυτή είναι μία μάχη που θα κερδίσω, γιατί αισθάνομαι πολύ καλά, έχω καλή φυσική κατάσταση και πίσω μου υπάρχει μία εξαιρετική ομάδα γιατρών, στη Βαρκελόνη, στο Λονδίνο και το Αμστερνταμ».

Ο Γιόχαν Κρόιφ μίλησε για τον καρκίνο του πνεύμονα, την ασθένεια που ανακοίνωσε στον κόσμο, πριν από ένα μήνα σχεδόν, στις 22 Οκτωβρίου. Ο «ιπτάμενος» Ολλανδός μίλησε με την ευκαιρία της παρουσίασης της συμφωνίας ανάμεσα στο ίδρυμά του και στο αυτόνομο πανεπιστήμιο της Βαρκελόνης, επιλέγοντας τον δρόμο της αισιοδοξίας.
«Ναι έχω καρκίνο. Στην αρχή είναι κάτι που σε αφήνει έκπληκτο, αλλά είναι ένα γεγονός που πρέπει να αντιμετωπίσω με όλη την ηρεμία και την δύναμη που διαθέτω,» είπε ο 68χρονος Γιόχαν Κρόιφ, που στο παρελθόν κατέκτησε τρεις «χρυσές μπάλες», σαν κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου συσπειρώθηκε γύρω του, τόσο πολύ που ο ίδιος αισθάνθηκε μεγάλη έκπληξη. «Το έλεγα στην γυναίκα μου πριν από λίγες ημέρες: κοίτα πόσο κόσμος με θέλει καλά . Είναι ακριβώς αυτά τα μηνύματα, αυτή η υποστήριξη, αυτή η αλληλεγγύη , που μου δίνει περισσότερη δύναμη από ποτέ» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ