Τρίτη, 09 Μάιος 2017 13:52

Μπαίνει ο τάπητας στο γήπεδο των Σφαγείων

Γράφτηκε από τον

Τα υλικά για την εγκατάσταση του τεχνητού τάπητα με τον οποίο θα καλυφθεί ο αγωνιστικός χώρος μεταφέρθηκαν χθες Δευτέρα στο γήπεδο των Σφαγείων στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τον δήμο Καλαμάτας, παραλαμβάνονται επίσης τα υλικά διαβροχής του τάπητα αυτού ενώ οι ανωτέρω παρεμβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου πρώην Σφαγείων και βελτίωση λοιπών εγκαταστάσεων», για την εκτέλεση του οποίου έχει υπογραφεί σύμβαση με τον ανάδοχο Ιάσονα Γκαζιάνη του Ανδριανού, που υπέβαλε προσφορά ύψους 161.875,70 ευρώ προ ΦΠΑ. 

Εδρα της Αναγέννησης 

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, πηγή χρηματοδότησης είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. 

Την ίδια ώρα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες του έργου «Βελτίωση οικοδομικών εγκαταστάσεων γηπέδου ποδοσφαίρου πρώην Σφαγείων», καθώς έχει ολοκληρωθεί η επισκευή του χώρου των γραφείων και των αποδυτηρίων, ενώ θα γίνουν εργασίες δομικής ενίσχυσης της περίφραξης κ.λπ. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 55.000 ευρώ, με πηγή χρηματοδότησης τη ΣΑΤΑ και ο ανάδοχος Ικτίνος ΑΕ έδωσε έκπτωση 50,37%.

 

Εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο γήπεδο, που προορίζεται για έδρα της Αναγέννησης Παραλίας, θα έχει παραδοθεί σε χρήση σε 3 μήνες από τώρα.