Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 13:27

Εργα 248.000 ευρώ στο γήπεδο της Καλλιθέας

Γράφτηκε από τον

Νέα μορφή θα αποκτήσει σύντομα το γήπεδο της Καλλιθέας...

Σε επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη επιβεβαίωσε την ένταξη του έργου αναβάθμισης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Τ.Κ. Καλλιθέας προϋπολογισμού 248,000 ευρώ στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στο γήπεδο θα εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες και τεχνικά έργα επέκτασης και περίφραξης του αγωνιστικού χώρου, όσο και έργα της αποτελεσματικότερης απορροής των όμβριων υδάτων. Στη συνέχεια πρόκειται να γίνει επίστρωση με ελαστοσυνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και θα βελτιωθεί ο φωτισμός.

Ο κ. Καφαντάρης δήλωσε σχετικά: «Ένα χρόνιο αίτημα της νεολαίας της περιοχής γίνεται πραγματικότητα. Η Καλλιθέα θα αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, έτσι ώστε τα παιδιά της περιοχής μας να γυμνάζονται και να αθλούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Για εμάς παραμένει προτεραιότητά η στήριξη της νεολαίας, δηλαδή η στήριξη του αύριο της κοινωνίας μας. Οφείλω να ευχαριστήσω τον αναπλ. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την πολύ καλή συνεργασία αλλά και την αποδοχή που έδειξαν στο δίκαιο αίτημά μας».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ