Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 15:48

Το Νοέμβριο η αλλαγή στο πανί της Τέντας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα σε 15 με 20 ημέρες, μέσα στο Νοέμβριο, θα αντικατασταθεί το πανί στο γυμναστήριο της Τέντας.

Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, απαντώντας σε ερώτηση στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

“Ισως και σε λιγότερο από 3 εβδομάδες να γίνει η αλλαγή”, απάντησε αρχικά ο κ. Μπασακίδης και σημείωσε πως “ο εργολάβος έχει δεσμευτεί - βρίσκεται σε συνεργασία με τεχνικούς και με μηχανικούς από το εργοστάσιο στην Ιταλία - σε 15 με 20 ημέρες να κατεβάσει το παλιό και να βάλει το καινούργιο πανί”.

Στην άποψη συμβούλων της μειοψηφίας να γίνει η αλλαγή το επόμενο καλοκαίρι, για να μην υπάρξουν προβλήματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρατήρησε: “Μου εγγυάστε ότι δε θα πέσει η Τέντα και ότι δε θα χαθεί η χρηματοδότηση;”.

Ενημέρωσε ότι “θα αντικατασταθούν οι λαμπτήρες, θα μπουν led (νέας τεχνολογίας και οικονομικά φώτα). Πέρα από την οικονομία, δε θα θερμαίνεται το πανί”. Διευκρίνισε ότι “δεν έχει ψύξη - θέρμανση η εργολαβία του πανιού, αλλά θα βάλουμε ψύξη - θέρμανση μόνοι μας. Θα μειωθεί 10 βαθμούς η θερμοκρασία στην Τέντα με το νέο πανί”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ