Τετάρτη, 27 Σεπτέμβριος 2017 15:48

Το Νοέμβριο η αλλαγή στο πανί της Τέντας

Γράφτηκε από τον
Το Νοέμβριο η αλλαγή στο πανί της Τέντας

Μέσα σε 15 με 20 ημέρες, μέσα στο Νοέμβριο, θα αντικατασταθεί το πανί στο γυμναστήριο της Τέντας.

Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, απαντώντας σε ερώτηση στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

“Ισως και σε λιγότερο από 3 εβδομάδες να γίνει η αλλαγή”, απάντησε αρχικά ο κ. Μπασακίδης και σημείωσε πως “ο εργολάβος έχει δεσμευτεί - βρίσκεται σε συνεργασία με τεχνικούς και με μηχανικούς από το εργοστάσιο στην Ιταλία - σε 15 με 20 ημέρες να κατεβάσει το παλιό και να βάλει το καινούργιο πανί”.

Στην άποψη συμβούλων της μειοψηφίας να γίνει η αλλαγή το επόμενο καλοκαίρι, για να μην υπάρξουν προβλήματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρατήρησε: “Μου εγγυάστε ότι δε θα πέσει η Τέντα και ότι δε θα χαθεί η χρηματοδότηση;”.

Ενημέρωσε ότι “θα αντικατασταθούν οι λαμπτήρες, θα μπουν led (νέας τεχνολογίας και οικονομικά φώτα). Πέρα από την οικονομία, δε θα θερμαίνεται το πανί”. Διευκρίνισε ότι “δεν έχει ψύξη - θέρμανση η εργολαβία του πανιού, αλλά θα βάλουμε ψύξη - θέρμανση μόνοι μας. Θα μειωθεί 10 βαθμούς η θερμοκρασία στην Τέντα με το νέο πανί”.