Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 11:31

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Πήραν άδεια καταλληλότητας όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδο

Γράφτηκε από τον

 

Αδειοδοτήσεις σε όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου έχουν δοθεί από το Δήμο Τριφυλίας και προχωρούν οι διαδικασίες για να δοθούν στα κλειστά γήπεδα και το κολυμβητήριο Κυπαρισσίας.

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας όπου υπάρχουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργίας τους λύνονται άμεσα, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι λόγω της μεγάλης ηλικίας τους προβλήματα υπάρχουν όχι όμως σε σχέση με την αδειοδότηση τους.

Έτσι ήδη έχουν δοθεί άδειες για τα γήπεδα ποδοσφαίρου σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά (παλιό και καινούργιο), Γαργαλιάνους και Πύργο.

Μιλώντας για αυτό το θέμα ο κ. Κατσίβελας επισήμανε: «Ο δήμος προχωρά στις αδειοδοτήσεις των αθλητικών του χώρων όπως προβλέπει η καινούργια νομοθεσία, που μετά την εκπνοή της ημερομηνίας, η ευθύνη που ήταν στην Περιφέρεια πέρασε στους Δήμους. Έτσι δόθηκαν οι αδειοδοτήσεις για τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου και θα ακολουθήσουν οι άδειες λειτουργίες για τα κλειστά και το κολυμβητήριο. Ότι εκκρεμότητες υπάρχουν τις λύνουμε, βεβαίως υπάρχουν προβλήματα γενικώς σαν αθλητικοί χώροι γιατί είναι πολλών δεκαετιών πλέον. Αναμφίβολα υπάρχουν προβλήματα αλλά όχι σε ότι αφορά την έγκριση της λειτουργίας τους. Όπου υπάρχουν προβλήματα που παρακωλύουν την λειτουργία τους λύνονται άμεσα και προχωράμε».

Κ.Μπ.