Σάββατο, 09 Ιούνιος 2018 17:39

Ανακοίνωση για την αναβάθμιση στο Δημοτικό Στάδιο από την δημοτική παράταξη “Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες”

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση για την αναβάθμιση στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες”.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαμάτας σημειώνονται τα εξής: “ Η δημοτική παράταξη “Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες” έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την ριζική αναβάθμιση των απαρχαιωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καλαμάτας αλλά και την κατασκευή νέων.

Για αυτό το λόγο το 2016 μετά από εκτεταμένη διαβούλευση με τους ανθρώπους του αθλητισμού προτείναμε συγκεκριμένο πλαίσιο δράσεων και έργων τα οποία θα πρέπει να υλοποιηθούν το οποίο δημοσιοποιήσαμε και καταθέσαμε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η ΓΓΑ αποφάσισε να χρηματοδοτήσει ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας:

1. με την κατασκευή νέων WC και WC για ΑμεΑ (όπως έχει ήδη έχει ανακοινωθεί)

2. με την ανακατασκευή του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας (όπως θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες) έτσι ώστε να μπορούν να προπονούνται με ασφάλεια οι αθλούμενοι και να διεξάγονται αγώνες στίβου.

Η δημοτική μας παράταξη θα συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι ώστε ο αθλητισμός να αποκτήσει την θέση που του αξίζει στην πόλη μας”.