Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 20:05

Ο Κυζερίδης βγήκε νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο

Γράφτηκε από τον
Ο Κυζερίδης βγήκε νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Κυζερίδης, βγήκε νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο και μοιράστηκε την ευτυχία του με τους followers του στα social media.

Έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Σαφώς σημαντικότερη από αυτές που έδινε εντός αγωνιστικών χώρων με τις φανέλες των Νάουσας, Πανηλειακού, Πόρτσμουθ, Άρη, Βέροιας, Αγροτικού, Μακεδονικού κι Αετού Σκύδρας.

Ο 47χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βγήκε νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο και μοιράστηκε την ευτυχία του με όσους τον ακολουθούν στα social media.

"Σήμερα τελείωσα με τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο μου....εύχομαι από καρδιάς όλοι όσοι παλεύουν για την υγεία τους να τους δίνει δύναμη ο Θεός,όπως δίνει και σε μένα!!!Συνεχίζουμε μου είπε ο γιατρός....Μεγάλο πράγμα φίλοι μου να έχεις την υγειά σου,όλα τα άλλα είναι τόσο μικρά και ασήμαντα....Μεγάλο πράγμα να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σ ' αγαπούν!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον, την αγάπη που μου δίνεται....Γιατί στην ζωή μας ότι δίνουμε αυτό παίρνουμε...

Με εκτίμηση Νίκος Κυζερίδης", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης.
Πηγή: sport24.gr