Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2019 16:11

Αντίστροφή μέτρηση για τα πρωταθλήματα μαζικού αθλητισμού (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Οι πρώτες συναντήσεις των ανθρώπων του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας με τους εκπροσώπους των ομάδων που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα μαζικού αθλητισμού ποδοσφαίρου και μπάσκετ έγιναν τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο πρό3δρος του Φορέα Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο υπεύθυνος του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους των 9 ομάδων που έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι μεθαύριο Παρασκευή, η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 1 Μαρτίου και μετά από λίγες μέρες θα γίνει η σέντρα.

Και κύπελλο ποδοσφαίρου

Από φέτος θα υπάρχει και μια νέα διοργάνωση καθώς πέρα από το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί και κύπελλο ποδοσφαίρου. Το παράβολο συμμετοχής για το πρωτάθλημα θα είναι 450 ευρώ ενώ ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής για το κύπελλο θα οριστεί το σχετικό παράβολο.

Επιπλέον, έγινε πρόταση να απονεμηθεί και κύπελλο ήθους το οποίο θα πάρει η ομάδα που θα έχει τον καλύτερο συντελεστή όσον αφορά τις κάρτες, κόκκινες και κίτρινες αλλά και την όλη συμπεριφορά της στους αγώνες.

Τέλος, η πρωταθλήτρια ομάδα θα παίξει στο φινάλε ένα αγώνα με μια μικτή ομάδα αποτελούμενη από παίκτες όλων των άλλων ομάδων που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα μπάσκετ, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των 12 ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι τώρα. Την προσεχή Δευτέρα θα οι ομάδες θα πάρουν τα σχετικά έγγραφα συμμετοχής. Εγινε πρόταση για συμμετοχή δύο παικτών άνω των 30 ετών στην πεντάδα ενώ προκειμένου να μην διαφοροποιείται συνέχεια το πρόγραμμα τονίστηκε ότι κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα να ζητήσει αναβολή αγώνα μόνο μια φορά.