Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 15:33

Ο Αριστόδημος στηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Γράφτηκε από τον
Ο Αριστόδημος στηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού”

 

Στο τουρνουά που θα διοργανώσει η ΕΠΣΜ για το “Χαμόγελο του Παιδιού” θα συμμετέχει ο Αριστόδημος, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο.

Ο μοναδικός παλαιστικός σύλλογος της Μεσσηνίας θα λάβει μέρος σε αυτή την γιορτή με σκοπό την ενίσχυση του "Χαμόγελο του Παιδιού" και την διάδοση της πάλης .

Στο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί 15 και 16 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, θα συμμετέχουν, ποδοσφαιρικές ομάδες με αθλήτριες και αθλητές, Δημοτικών σχολείων δημόσιων και ιδιωτικών, ποδοσφαιρικών ακαδημιών και παιδικών ομάδων από όλο το νομό, σε ένα αθλητικό, γιορτινό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό, επιμορφωτικό, ενημερωτικό, κοινωνικό διήμερο ή τριήμερο.

Σκοπός είναι η γνωριμία και συμμετοχή των παιδιών στις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οικονομική του ενίσχυση, η ενημέρωση, εκπαίδευση, συμμετοχή παιδιών και μεγάλων στις παράλληλες δράσεις που θα υπάρχουν με επιδείξεις, εκθέσεις, εκπαιδεύσεις, παρουσιάσεις και δραστηριότητες, από Φορείς, υπηρεσίες, πολιτιστικούς, μουσικούς, επιστημονικούς συλλόγους, εθελοντικές οργανώσεις, διασωστικές ομάδες, κ.λ.π.

Σε αυτή την μεγάλη γιορτή ο Αριστόδημος θα συμμετέχει την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 9 π.μ. - 12 μ., με τους αθλητές του σε αγώνες επιδείξεων, ενημερώνοντας παράλληλα για την ιστορία του αθλήματος, την προσφορά του στον αρχαιελληνικό πολιτισμό και σύγχρονο ελληνικό αθλητισμό και την παιδαγωγική του αξία.