Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 13:16

Η επίσημη έναρξη των τμημάτων του Μεσσηνιακού (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Η επίσημη έναρξη των  τμημάτων του Μεσσηνιακού (φωτογραφίες)

 

 

Πιστός στην παράδοση ο Μεσσηνιακός έκανε χθες το απόγευμα τον αγιασμό των τμημάτων του, που σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της σεζόν 2019-20.

Οι ομάδες βόλεϊ, ποδοσφαίρου, αλλά και οι αθλητές του στίβου μαζί με προπονητές, παράγοντες και φίλους βρέθηκαν στο ιστορικό γήπεδο του συλλόγου για να πάρουν την ευλογία ενόψει των αγωνιστικών προκλήσεων που έρχονται.

Ο 26ος πρόεδρος στην ιστορία του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος αφού τους καλωσόρισε, τόνισε ότι ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος άντεξε στα δύσκολα χρόνια της κρίσης και διατήρησε τα τμήματά του σε υψηλό επίπεδο και κατέληξε λέγοντας: “Να χαιρόμαστε τις νίκες και να περίπτωση ήττας να χειροκροτούμε τον αντίπαλο”. Ο Χρήστος Ζερίτης που είναι η “ψυχή” του τμήματος βόλεϊ επεσήμανε ότι το γήπεδο του Μ.Γ.Σ. είναι το παλαιότερο στην Ελλάδα και από τα πιο παλιά στον κόσμο.

Το δήμο Καλαμάτας εκπροσώπησε ο Γιώργος Φάββας που μετέφερε τις ευχές του νέου δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί γιατί ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του και είχε, όπως είπε, μια κουραστική μέρα.

“Ο Μεσσηνιακός έχει παράξει σπουδαίους αθλητές και ο δήμος θα είναι αρωγός στις προσπάθειές του”, είπε μεταξύ άλλων ο Γ. Φάββας.

Ευχές για καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς έστειλαν ο Σωτήρης Κριτσωτάκης εκ μέρους του τμήματος ποδοσφαίρου που ξεκίνησε χθες προετοιμασία, η Μαρία Κωνσταντοπούλου από το τμήμα βόλεϊ και οι προπονητές του στίβου Γιάννης Καλυβιώτης και Λούης Τσάτουμας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Δημήτριος.