Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2019 18:41

Ο Χρονάς στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ

Γράφτηκε από τον

 

Ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου και γιατρός Αγγελος Χρονάς, είναι στην πενταμελή Ιατρική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ, που συστήθηκε αυτές τις μέρες.

Γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, με δεδομένο ότι συμμετέχει στο σημαντικό όργανο για την καταπολέμηση του ντόπινγκ εν όψει και του 2020, που είναι έτος Ολυμπιακών Αγώνων. Μάλιστα η συμμετοχή του Αγγ. Χρονά λαμβάνει μεγαλύτερη αξία , αφού σύμφωνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο φορέας θα ενισχυθεί και θα στηριχθεί, αφού αποτελεί στην ουσία τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Αντι- Ντόπινγκ.

“Το Ντόπινγκ, όπως είπε και ο κ. Αυγενάκης, είναι διεθνές πρόβλημα του αθλητισμού. Η «καθαρότητα» του αθλητισμού αποτελεί προτεραιότητα για όλους και εκείνο που χρειάζεται είναι να επανέλθουν το αθλητικό ιδεώδες και η άμιλλα και όχι ο ανταγωνισμός και ο πρωταθλητισμός με κάθε μέσο. Είναι υποχρέωση μας να εμφυσήσουμε στους νέους και στις νέες, από το σχολείο τα ιδανικά του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας και σε αυτό μπορεί να συμβάλλει και το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ”. σημείωσε ο κ. Χρονάς. Και συμπλήρωσε πως “Εκτός από την τιμή στο πρόσωπό μου χαίρομαι γιατί με την συμμετοχή μου στην Ιατρική Επιτροπή του ΕΣΚΑΝ, τιμάται και η Περιφέρεια Πελοποννήσου την οποία υπηρετώ από τη θέση του για δεύτερη τετραετία εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ