Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 14:34

Μπέρδεμα με ταυτόχρονους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ στο Κλειστό της Παραλίας!

Γράφτηκε από τον
Μπέρδεμα με ταυτόχρονους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ στο Κλειστό της Παραλίας!

Μπέρδεμα με το πρόγραμμα διεξαγωγής αγώνων στο Κλειστό της Παραλίας έγινε το Σάββατο το απόγευμα με αποτέλεσμα να υπάρξει ταλαιπωρία παιδιών και γονέων, νεύρα και αναγκαστική διαφοροποίηση στο πρόγραμμα.

Με βάση τα όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι του τμήματος βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, στις 5 μ.μ. είχε οριστεί το παιχνίδι νεανίδων της ομάδας τους με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, το οποίο συμπεριλαμβανόταν κανονικά στο πρόγραμμα της ΕΣΠΕΠ.

Οπως λένε, ειδοποιήθηκαν μια μόλις μέρα πριν ότι την ώρα αυτή θα γίνει τελικά ο αγώνας μπάσκετ παίδων Αρις – Πελασγός και το παιχνίδι τους θα μπορούσε να γίνει στις 8.30 μ.μ. Ωστόσο δεν αποδέχτηκαν την αλλαγή και η ομάδα πήγε κανονικά στο γήπεδο το Σάββατο χωρίς όμως να αγωνιστεί. Και αυτό γιατί έγινε κανονικά ο αγώνας μπάσκετ και στην συνέχεια ένας ακόμη προγραμματισμένος αγώνας βόλεϊ.

Ο έφορος του τμήματος του ΝΟΚ Δημήτρης Τροχάτος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και όπως τόνισε η ευθύνη ανήκει στον Αθλητικό Οργανισμό, καθώς και ότι στο ΝΟΚ θέλουν να μάθουν ποιος ευθύνεται για το λάθος.

“Πολλοί γονείς και κυρίως παιδιά ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας της αδιαφορίας του Οργανισμού. Εδώ σημειώνουμε ότι το βόλεϊ με παραχωρητήριο έχει έδρα το Στάδιο, άρα προηγείται έναντι των άλλων αθλημάτων και όταν υπάρχει κενό ορίζονται και τα άλλα αθλήματα”, αναφέρουν οι άνθρωποι του ΝΟΚ που καταλογίζουν ευθύνες στον Αθλητικό Φορέα και εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους.

Στον αντίποδα, υπάλληλοι του αθλητικού οργανισμού υποστήριζαν ότι δεν είχαν καμιά ενημέρωση από την ΕΣΠΕΠ για την διεξαγωγή του αγώνα, ούτε όμως και από την γηπεδούχο ομάδα του ΝΟΚ. Αντίθετα, για τον αγώνα μπάσκετ είχαν ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό.