Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 15:03

Συναντήσεις για τις διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ εργαζομένων

Γράφτηκε από τον
Συναντήσεις για τις διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ εργαζομένων

 

Οι πρώτες συναντήσεις του Αθλητικού Οργανισμού με τους εκπροσώπους των ομάδων που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ εργαζομένων έγιναν τη Δευτέρα το βράδυ, στα γραφεία του οργανισμού στο Δημοτικό Στάδιο.

Στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν οι ομάδες Λογιστές, Μπαρτσελιώμα, Ουρανοκατέβατοι, Νο Pasaran, Μηχανικοί, Τιτανομπαμπάδες, Ηλιομετάλ, Υαλοτεχνική, ΚΔΑΠ και μια άλλη συμμετοχή ομάδας που δεν έχει ανακοινώσει το όνομα της.

Στο κύπελλο ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν οι ίδιες ομάδες εκτός από τους Λογιστές και την Υαλοτεχνική. Το κύπελλο πιθανότατα θα ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου ενώ μόλις ολοκληρωθεί θα ακολουθήσει το πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο κύπελλο, μετά το τέλος του μπορούν να δηλώσουν και άλλους παίκτες για το πρωτάθλημα.

Οπως τονίστηκε, φέτος θα θεωρούνται εν ενεργεία παίκτες όσοι έχουν αγωνιστεί σε 4 αγώνες πρωταθλήματος και όχι 3 που ήταν πέρυσι.

Το πρωτάθλημα μπάσκετ

Οσον αφορά το πρωτάθλημα μπάσκετ, θα συμμετέχουν οι εξής 13 ομάδες: Αεροπορία, Ηλεκτρολόγοι - Μηχανικοί. Καρέλιας, Αστραπή, Πυροσβεστική, Γεωπόνοι, Υγειονομικοί, Πολιτικοί μηχανικοί, Αστυνομία, ΣΔΙΤ, Δικηγόροι, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Υαλοτεχνική.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παίκτες που έχουν γεννηθεί πριν από τις 31-12-1995.

Κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιεί μέχρι δύο εν ενεργεία παίκτες άνω των 32 ετών και σδτην 15άδα θα μπορούν να δηλωθούν 4.

Οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας θα αγωνιστούν στο φάιναλ φορ.