Κυριακή, 15 Μάρτιος 2020 16:46

Ούτε διαπιστευμένοι στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Γράφτηκε από τον
Ούτε διαπιστευμένοι στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

 Η ΕΟΕ ανακοίνωσε ότι η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας την Πέμπτη (19/03) στο Παναθηναϊκό Στάδιο κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς διαπιστευμένους.

Ακόμα πιο αυστηρά είναι τα μέτρα που παίρνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας. Το τελετουργικό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19/3) στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Όπως ήταν γνωστό η Τελετή θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η ΕΟΕ αποφάσισε να μην παρευρεθούν ούτε όσοι έχουν διαπιστευτεί ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» να γίνει την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο κεκλεισμένων των θυρών. Για την Τελετή δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαπίστευσης που έχουν εκδοθεί καθώς προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας και η εφαρμογή όλων των κανόνων που έχει θέσπίσει το Ελληνικό κράτος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Τα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 16-3-2020 μέχρι νεωτέρας".

Πηγή: sport24.gr