Δευτέρα, 13 Απρίλιος 2020 18:47

Αναβλήθηκαν οι ημιτελικοί του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ

Γράφτηκε από τον

Οι δύο ημιτελικοί του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ, που επρόκειτο να διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε χθες (12/4) η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

«Υπό το φως των αυξανόμενων ανησυχιών και της εξελισσόμενης φύσης του COVID-19, που οδήγησε σε αθλητική αναστολή στις περισσότερες χώρες, η επιτροπή έκτακτης ανάγκης της CAF αποφάσισε να αναβάλει τους αγώνες μέχρι την επόμενη ειδοποίηση», ανέφερε δήλωση.

«Ένα νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρόνο. Εν τω μεταξύ, η CAF παρακολουθεί στενά την κατάσταση και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές, όπως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, για τον αντίκτυπο του ιού στην ήπειρο».

Στους ημιτελικούς, που θα τελεστούν μεταξύ μαροκινών και αιγυπτιακών συλλόγων, η Ράγια Καζαμπλάνκα πρόκειται να συναντηθεί με τη Ζάμαλεκ, ενώ η Βιντάντ Καζαμπλάνκα θα αντιμετωπίσει την οκτώ φορές νικήτρια της διοργάνωσης, Αλ Αχλί.

Οι δύο σύλλογοι του Μαρόκου θα φιλοξενούσαν τα πρώτα παιχνίδια στο πρώτο σαββατοκύριακο του Μαΐου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα διεξάγονταν στην Αίγυπτο μία εβδομάδα αργότερα. Επίσης, αναβλήθηκαν και οι ημιτελικοί του Αφρικανικού Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ